The Wonder

“The Wonder està dissenyat per fer més alegre la vida familiar. És un espai de recreació, d’experiències i de connexió humana per a totes les edats. Podeu relaxar-vos amb els amics mentre juguen els vostres fills, o apagar el telèfon i agafar un pinzell amb el vostre fill (sense embrutar el vostre pis). Els dies són llargs i els anys són curts: aprofitem-los al màxim.”.

Amb aquesta introducció, The Wonder vol convèncer als pares i mares que paguin una quota anual de 4.800$ perquè els seus fills i filles puguin gaudir d’aquest nnovador espai situat al barri de Tribeca, a Nova York. Es tracta d’un servei inspirat en la filosofia d’espais com els populars WeWork, en els que a canvi d’una generosa quota, es pot gaudir d’uns serveis de qualitat en un entorn més exclusiu. A The Wonder hi ha tot tipus de joguines, disfresses, llibres i altres elements per la diversió infantil. S’hi fan classes formatives. S’expliquen contes. També es pot trobar un menú-buffet infantil de productes saludables, bolquers i biodegradables i tot tipus de locions corporals d’origen orgànic. Però és que, a més els detalls, estan cuidats al màxim, fins al punt que a l’espai de deixar els cotxets una persona passa l’aspirador per netejar-los de les engrunes que puguin haver provocat els nens de camí fins a The Wonder.

The Wonder va obrir el passat mes de setembre després d’aconseguir 2 milions d’euros d’inversors que confien plenament amb la idea.

 

https://thewonder.us/