Qualla banner NEWSLETTER

Qualla

Qualla és una aplicació, única al mercat que, mitjançant un sol clic, garanteix el control absolut de la recollida dels menors, per les persones autoritzades, a la sortida de l’escola, tot guardant un registre històric.

Fruit d’una estreta col·laboració i contrast amb les escoles, orientat a cobrir funcionalitats necessàries i garantir la seva utilitat, s’ha ampliat l’oferta, desenvolupant altres funcionalitats com són: arribades a l’escola, aules virtuals, comunicació de malalties o absències, extraescolars, autoritzacions, menjador, administració de medicaments, botó del pànic, etc….

La filosofia Qualla consisteix en buscar la màxima simplificació dels processos administratius a les escoles, en tots els moments crítics de seguretat, guanyant en tranquilitat, reduint el volum de documentació i facilitant les tasques. Son especialistes en simplificar la comunicació entre escola i famílies, i tots els tràmits es fan de forma àgil, fàcil i segura.

Actualment han implantat amb èxit Qualla a diferents centres educatius, i preveuen que el sistema segueix complint plenament les expectatives de les escoles.

Sequeix-los a: