PPK_subvenció impuls digital educació

Plataforma de Projectes Kid’s: Subvencions d’Impuls digital a l’educació del Departament d’Educació – Generalitat de Catalunya

En els pròxims dies es publicaran les bases de la subvenció del Departament d’Educació per a l’Impuls digital a l’educacióen el marc del Pla de recuperació, transformació i resiliència, finançat per la Unió Europea mitjançant el programa Next Generation EU – programa #CompDigEdu del component 19, destinat a la competència digital docent i a l’estratègia digital dels centres.

La subvenció està dotada amb 15 milions d’euros i té per objectiu reforçar la implantació del nou Marc de Referència de la Competència Digital Docent (MRCDD) de manera que serveixi com a palanca per a la innovació dels centres educatius catalans.

Aquest dimarts 10/01, es va dur a terme un seminari web informatiu per a explicar tots els detalls de la convocatòria. El seminari va anar a càrrec del director general d’Innovació, Digitalització, Currículum i Llengües, Joan Cuevas, i del subdirector general de Recerca i Cultura Digital, Jordi Serarols.

Veure webinar informatiu.

Aquesta subvenció finançarà projectes per a:

  • Millorar les competències digitals del professorat
  • Impulsar projectes d’innovació on la digitalització tingui un paper rellevant

I compta amb tres línies de finançament:

  • Línia 1: Formació en els 6 nivells de la Competència Digital Docent (A1, A2, B1, B2, C1, C2)
  • Línia 2: Llançadora d’innovació digital (Projectes d’innovació per donar suport a la transformació dels centres educatius mitjançant la Competència Digital Docent)
  • Línia 3: Trencant motlles (Projectes de comunicació i difusió de la Competència Digital Docent i de creació col·lectiva de material digital)

T’interessa si:

  • Ets una empresa o agrupació d’empreses (consorci, organismes i entitats sectorials de qualsevol dimensió, jurídicament constituïdes), un ajuntament, consell comarcal, etc.; una fundació, una entitat sense ànim de lucre o una universitat.
  • Vols impulsar un projecte d’innovació i digitalització que generi impacte en el sector educatiu.

Tens una idea de projecte que vols impulsar? Comparteix-la amb l’equip del clúster i t’ajudarem a presentar el projecte a la subvenció del Departament d’Educació.

Respon 📝 aquest formulari 📝 per a compartir la teva idea de projecte.