Petit Style

Petit Style és una revista per a famílies destinada a pares joves amb nens d’edats compreses entre els 0 i 16 anys d’edat. Reuneix informació al voltant del sector de la moda infantil, productes per a la infància i oci familiar, viatges, receptes o notícies rellevants per a les famílies actuals, a més d’una cuidada selecció d’editorials de moda infantil.

La nostra publicació combina els suports online i en paper. S’imprimeixen dos números a l’any al gener i Juny, amb 20.000 exemplars de tirada i 4 més estan disponibles en la nostra web, amb més de 300.000 visites en cada número, que es publiquen en els mesos de Març, Maig, Setembre i Novembre.

A més de la revista de moda infantil, editem també una publicació especialitzada en viatges en família, PETIT TRAVELLER, únicament disponible en format online.

Finalment, el nostre gran aparador de cara al públic final i als nostres fidels lectors és la passarel·la amb nom propi que vam engefar fa ja 6 sis anys i suma ja 21 edicions.

La passarel·la Petit Style Walking és un dels escenaris més atractius i creatius on presentem les col·leccions i looks de la temporada al consumidor en diferents espais culturals de 4 ciutats espanyoles: Barcelona, Madrid, València i Sevilla.