Papereria creativa

Com donar valor afegit a una goma d’esborrar? El repte no sembla menor, però dues empreses japoneses ho han aconseguit recentment.

La companyia Seed ha estat la primera en inventar una goma transparent anomenada Clear Radar. Després de 5 anys d’investigació i proves ha aconseguit fabricar i comercialitzar una goma que permet veure exactament el que s’està esborrant. Actualment aquest producte ja es pot trobar a pràcticament qualsevol botiga de material de papereria del Japó.

Altres empreses del sector també han estat treballant solucions per millorar les prestacions o l’atractiu de les seves gomes d’esborrar. I una de les que més èxit ha tingut és Plus Stationery, que ha desenvolupat una goma que a mesura que s’utilitza agafa la forma del Mont Fuji, la muntanya sagrada del Japó. Per tant, el que comença com a goma d’esborrar acaba com un objecte de record i homenatge a un símbol estimat per tothom. De moment la goma ha sortir al mercat com a edició limitada i amb un preu aproximat de 2 euros, i ja ha tingut una excel·lent acollida.

 

https://mymodernmet.com/transparent-eraser/

https://bungu.plus.co.jp/product/correct/eraser/air-in/fujisan.html