Tele Fet a Mida - KID'S CLUSTER

KID’S CLUSTER al programa Fet a Mida de La Xarxa

Anna López, directora de KID’S CLUSTER, ha intervingut en la taula rodona organitzada pel programa Fet a Mida de La xarxa per parlar sobre l’acord arribat sobre la regulació de la publicitat infantil.

El Ministeri de Consum, l’Associació Espanyola de Fabricants de Joguines (AEFJ) i Autocontrol han acordat regular la publicitat infantil amb nou codi deontològic que prohibeix els anuncis adreçats a aquest públic en què es presenti les nenes amb una imatge sexualitzada o hi hagi rols de gènere.

Ara que s’acosten les festes de Nadal i la televisió s’omplirà d’anuncis amb joguines, comprovarem si es compleix aquest nou codi. Per això, durant la taula rodona organitzada pel programa Fet a mida hem intercanviat punts de vista amb la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Meritxell Benedí; la directora de KID’S CLUSTER, Anna López, i el degà del Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya, Miquel Campmany.

Segons Anna López, “Els jocs i els missatges que s’adrecen als infants a través, per exemple, de la publicitat contribueix a la creació d’estereotips de gènere que comporten conductes de discriminació i també problemes de benestar amb la pròpia imatge i comportament. A partir dels 6 anys, les nenes comencen a veure’s a si mateixes menys talentoses amb relació als nens.”

No et perdis el programa!