Fundació per a la Creativació

QUI SOM?

La Fundació per a la Creativació és una entitat privada sense ànim de lucre constituïda per un patronat, un equip tècnic i una sèrie d’empreses i entitats que col·laboren per fomentar la creativitat i la innovació en l’àmbit educatiu i familiar.
QUÈ FEM?

El nostre objectiu és conscienciar, promoure i col·laborar amb els centres educatius i les famílies per educar la creativitat i el talent d’infants i joves. “Hem de dotar les noves generacions de les competències necessàries per contribuir de manera positiva als canvis futurs de la nostra societat, així com en la seva pròpia realització personal“.

COM HO FEM?

Oferim diversos programes educatius, dissenyats per la mateixa fundació, als centres escolars que volen potenciar la creativitat i la capacitat innovadora del seu alumnat per tal que disposin del material adient per fer-ho.

A més, també oferim formacions i ponències dirigides a docents, alumnes, pares i mares, empresaris i empresàries i a totes les persones interessades en la nova educació i els reptes de futur.

Per a les famílies, hem fet una selecció dels millors jocs educatius per desenvolupar la creativitat i descobrir el talent dels infants i joves.