Webinar internacionalització projecte europeu KIDS

The EU children’s sector: Unveiling its potential and opportunities & global international trends

Dia: 18/04/2023

Hora: 10:00 - 11:00


Saps quants ingressos genera el mercat infantil i familiar a Europa? Saps a quin país li proporciona més beneficis? Saps quins són els dos sectors dirigits al target kid’s & families amb més representació?

El pròxim 18 d’abril participa en el webinar d’internacionalització organitzat per KID’S CLUSTER on presentarem dos estudis exclusius sobre el mercat infantil i familiar europeu, elaborats per l’agència SDLI, en el marc del projecte europeu KIDS que liderem des del clúster.

  • The EU children’s sector: unveiling its potential and opportunities
  • Understanding the Now Generation: global international trends

Estudis projecte europeu kids

El primer estudi, “The EU children’s sector: unveiling its potential and opportunities, permet descobrir el potencial i les oportunitats que genera el sector infantil en la Unió Europea. Aquest compta amb tres objectius principals:

  • Aconseguir una visió inspiradora i rellevant de la indústria infantil de la UE i identificar tendències i oportunitats de negoci
  • Identificar i mapejar els principals socis estratègics de la UE que afegeixen valor comercial a la indústria
  • Identificar StartUps i PIMES líders en innovació en els mercats de la UE

L’estudi inclou un anàlisis detallat sobre 7 països europeus que ofereixen una mostra representativa del mercat de la UE amb:

  • Informació demogràfica exhaustiva sobre el target infantil i familiar
  • Informació sobre el comportament dels consumidors
  • Informació sobre els diferents sectors de la indústria infantil i familiar (Games & Toys, Clothing, Food, Entertainment & Leisure, Education & Publishing, Childcare products)
  • Partners estratègics

El segon estudi, “Understanding the Now Generation: global international trends, permet conèixer les tendències internacionals més rellevants d’aquest mercat amb l’objectiu d’ajudar a les empreses europees a adaptar els seus productes i serveis a les necessitats dels futurs consumidors, els quals evolucionen i canvien constantment.

En el webinar comptarem amb la participació de Xavier Lesauvage i Anna Codina de l’agència SDLI, responsable de l’elaboració dels estudis.

 

T’interessa si:

  • Ets una empresa europea que produeix, dissenya o ven productes o serveis del sector infantil i familiar
  • Ets una empresa europea que busca expandir la seva internacionalització, fora de la UE.

Informació sobre la sessió:

  • Format: webinar – online (Zoom)
  • Dia: dimarts 18 d’abril, de 10:00 a 11:00
  • Idioma: anglès

Participa en la sessió i descobreix el potencial i les oportunitats que ofereix el mercat del sector infantil i familiar de la Unió Europea, així com les claus per a la internacionalització de la indústria fora de la UE.

_______________________________________

Coneix més sobre el projecte europeu KIDS

El projecte europeu KIDS está coordinat per KID’S CLUSTER, el clúster català del sector infantil i familiar, i desenvolupat en concorci amb el cluster espanyol CEIV – Cluster Empreses Innovadores Valle del Juguete; Nova CHILD, el cluster francès de la infància i el Lifestyle & Design Cluster, el clúster danès de lifestyle i disseny. El projecte KIDS té l’objectiu d’afavorir la internacionalització de la indústria infantil europea amb la posada en marxa d’un clúster europeu de la infància.

KIDS és un projecte de 36 mesos finançat per la Comissió Europea en el marc del programa COSME Go International. Està liderat per quatre clústers europeus que representen diferents enfocaments de la indústria infantil i familiar a la UE.

Per primera vegada, les pimes del mercat infantil i familiar, les tecnologies digitals i els sectors de l’economia circular trobaran en aquest projecte un espai on ampliar la cooperació intersectorial, explorar noves cadenes de valor i reforçar les seves capacitats de gestió que permetrà la seva internacionalització més enllà de les fronteres de la UE.

Inscripcions

Si
No