Plataforma de Projectes KID's: AEIs

Plataforma de Projectes KID’S: nova convocatòria AEI

Dia: 09/02/2023

Hora: 10:00 - 11:30


Us convidem a una nova sessió informativa de la Plataforma de Projectes KID’S per a presentar-vos la pròxima convocatòria de AEI per al finançament de projectes col·laboratius d’innovació.

Pròximament s’obrirà la nova convocatòria d’AEI (Agrupacions Empresarials Innovadores del MINCOTUR) per a finançar projectes col·laboratius d’innovació, impulsada pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme. Des de KID’S CLÚSTER us acompanyem a desenvolupar projectes transformadors a través d’aquestes convocatòries nacionals que donen suport a les iniciatives empresarials per la transició ecològica, la transformació digital, la indústria 4.0, la transferència de coneixement i les tecnologies digitals.

Tots els membres de KID’S CLUSTER formeu part del Registre d’Agrupacions Empresarials Innovadors del Ministeri (AEI). Gràcies a aquesta acreditació podeu optar a ser beneficiaris directes d’aquest ajut, destinat a finançar projectes innovadors i a fomentar la competitivitat empresarial, amb especial focus en les PIMES.

En la sessió presentarem dos projectes innovadors de la mà de Fundació Bofill i IAAC que promouen l’equitat digital i educativa, liderats des de KID’S CLUSTER en el marc de les AEI:

 • Evaluación 4.0, projecte impulsat per KID’S CLUSTER en consorci amb Fundació Bofill, RO-BOTICA, CSIC i l’AEI Gaia. Es tracta d’un projecte d’investigació que vol explorar el potencial de la intel·ligència artificial (IA) a l’hora de millora el procés d’avaluació educativa.
 • Clab, projecte impulsat per KID’S CLUSTER en consorci amb l’IAAC, Abacus, Fundació Jaume Bofill, Anthesis Lavola i eSTEAM Education. Es tracta d’un projecte d’innovació en processos de fabricació circular i oberta per a entorns educatius.

Projectes AEI sessió PPK KID'S CLUSTER

 

 

 

 

 

 

 

Una sessió per :

 • Conèixer el servei de la Plataforma de Projectes KID’S i com us pot acompanyar a desenvolupar projectes dins d’aquest programa.
 • Entendre en què consisteix aquesta convocatòria amb un finançament de 8M€ i quines són les condicions de participació.
 • Conèixer els projectes del clúster que ja han rebut finançament en antigues convocatòries.
 • Inspirar-nos a pensar en propostes i projectes guanyadors per a presentar.
 • Presentar les teves propostes de projecte i/o detectar oportunitats de participar en projectes col·laboratius transformadors en propostes d’altres socis.

T’interessa si:

 • Vols impulsar un projecte col·laboratiu d’innovació
 • Tens una idea de projecte innovador i necessites trobar els partners adequats per a realitzar-ho
 • Vols conèixer noves opcions de finançament dels teus projectes d’innovació col·laborativa a través de la teva participació en el clúster

T’agradaria impulsar o participar en un projecte d’innovació? Participa en la sessió!

Informació sobre la sessió:

 • Format: En línia – Webinar (Zoom)
 • Dia: dijous 9 de febrer de 10.00 a 11.30

 

Inscripcions obertes! Sessió oberta a no socis de KID’S CLÚSTER.

Inscripcions

Les reservas estan tancades per aquest esdeveniment.