kids go international

KID’S Go International

Dia: 21/12/2021

Hora: 10:00 - 11:00


Us convidem a la última sessió del 2021 per conèixer els detalls del projecte KIDS, el projecte europeu liderat per KID’S CLUSTER en consorci amb Clúster del Valle del Juguete (València), Nova Child (França) i Lifestyle and Design Cluster (Dinamarca)

En aquesta última sessió de l’any donarem a conèixer als socis de KID’S CLUSTER els objectius globals i tàctics del projecte europeu que liderem. Durant la sessió presentarem el calendari del projecte, el pressupost aprovat i les diferents activitats previstes i que contribuiran a impulsar les estratègies d’internacionalització dels socis durant els propers 3 anys.

Durant la sessió també es presentaran els mercats d’interès dels socis i les fires internacionals més estratègiques per a les empreses del sector, així com les expectatives i capacitats d’internacionalització de les organitzacions membres. Per a fer-ho, us demanem a tots els assistents que realitzeu la inscripció responent aquest formulari. Durant la sessió presentarem el resultats agregats de tots els participants.

 

Programa:

10:00-10:30: Presentació del projecte KIDS d’impuls la internacionalització de la indústria infantil europea a mercats exteriors

10:30-10:45: Presentació del Baròmetre de la Internacionalització on detectarem els mercats d’interès dels socis i el seu interès i capacitat d’internacionalització

10:45- 11:00Torn obert de preguntes

 

A qui va dirigit?

  • Empreses i organitzacions de KID’S CLUSTER amb interès per l’expansió a nous mercats

Inscripcions a través del formulari.