ODS ANTHESIS LAVOLA

Impulsa la innovació i l’estratègia empresarial incorporant els ODS

Dia: 15/12/2021

Hora: 9:30 - 11:30


En aquesta sessió organitzada per ACCIÓ coneixereu metodologies que podreu implementar a la vostra empresa per impulsar la innovació i l’estratègia empresarial incorporant els ODS.
Què són els ODS?
Els ODS són els 17 objectius de desenvolupament sostenible que ha definit l’organització mundial de les nacions unides (ONU). Aquests objectius s’han d’haver assolit l’any 2030 per garantir la sostenibilitat del planeta.
Objectius de la sessió:
Descobrir quins són els ODS i aprendre metodologies per implementar-los a la vostra estratègia empresarial.
A través d’una dinàmica participativa, Norma Bisbal, responsable de Projectes de Sostenibilitat Corporativa d’Anthesis LAVOLA ens ajudarà a entendre els ODS, quines oportunitats de negoci se’n deriven, com establir objectius, fites i indicadors d’acompliment i com integrar, comunicar i reportar aquests objectius.
ACCIÓ us acompanyarà durant aquesta jornada en el marc de la xarxa Enterprise Europe Network, de la qual formen part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països.

  • 09.30 Benvinguda
  • 09:40 ODS i empresa
  • 10:00 Implementació dels ODS a l’estratègia empresarial amb Norma Bisbal, responsable de Projectes de Sostenibilitat Corporativa, Anthesis LAVOLA
  • 11:00 Presentació del Pacto Mundial de Naciones Unidas i eines per incorporar els ODS a l’estratègia empresarial amb Marco Zurita, Pacto Mundial de Naciones Unidas
  • 11:20 Presentació dels serveis de suport d’ACCIÓ
  • 11:30 Fi de la sessió

Més informació i inscripcions a la web d’ACCIÓ.