Impulsem la corresponsabilitat social al sector infantil i familiar. Suma’t per fer-ho possible!

Dia: 31/05/2023

Hora: 10:00 - 11:00


Sabies que de les 9 categories d’ocupació establertes per l’INE, les dones cobren menys que els homes en cada una d’elles? O que a Catalunya fins a un 30% dels homes no dediquen ni una hora a tasques de la llar (ni en feiners, ni en festius)?

Queda palès que cal un canvi de paradigma. Necessitem treballar conjuntament per a construir el futur que volem: més sostenible, just, igualitari i inclusiu. Necessitem corresponsabilitat social i des de KID’S CLUSTER volem impulsar-la dins del nostre ecosistema, amb la implicació de les entitats sòcies. T’hi sumes?

Amb la col·laboració d’Alma del Sol Treviño, de Dharma Factory, i la presidenta del clúster, Imma Marín, hem creat un nou grup de treball per a impulsar la corresponsabilitat social al sector infantil i familiar.

Per això, el pròxim dimecres 31 de maig, et convidem a participar en la primera sessió que hem organitzat per abordar aquest repte de manera conjunta.

Què t’espera en la sessió?

  • Contextualització del projecte, sensibilització i compromís social
  • Diagnosi de la situació actual al sector: baròmetre KID’S CLUSTER

Amb col·laboració amb The Onion Inside, durem a terme una diagnosi per avaluar el nivell de corresponsabilitat en les organitzacions sòcies del clúster.

En la sessió, us presentarem la proposta metodològica de l’estudi.

  • Passem a l’acció: quines iniciatives podem dur a terme?
  • Intercanvi de bones pràctiques i opinions sobre com treballar la corresponsabilitat a les empreses.

Participa en la sessió i suma’t al canvi!

 

T’interessa si:

  • Treballes la corresponsabilitat social en la teva organització i/o vols impulsar-la.
  • Vols conèixer la situació actual quant a corresponsabilitat social i iniciatives per a contribuir a fer-la possible.
  • Vols fer networking amb altres empreses sòcies del clúster i compartir reptes i interessos.
  • T’interessa conèixer les necessitats i inquietuds les organitzacions, treballadors i treballadores sobre corresponsabilitat.

 

Informació sobre la sessió:

Dia i hora: Dimecres 31 de maig, de 10:00 a 11:00

Format: virtual (Zoom)

Idioma: català i castellà

Sessió exclusiva per a organitzacions sòcies de KID’S CLSUTER

 

Què és la Corresponsabilitat social?

Un nou pacte social que parteix d’un compromís compartit, en el que cadascuna de les parts de la societat (ciutadania i agents) assumeix, de forma equitativa, la seva responsabilitat per assolir un entorn on les persones (independentment del nostre sexe o gènere) tinguem els mateixos drets, deures i oportunitats de desenvolupar-nos com a individus.

Estableix un canvi en la relació entre les anomenades esfera pública i privada, en considerar que ambdós espais, interdependents i complementaris, tenen la mateixa importància.

Aquest pacte doncs ha de comportar un equilibri real entre els diferents temps de la vida de les persones: personal, familiar, professional i social.

Inscripcions

Les reservas estan tancades per aquest esdeveniment.