Hispack_esdeveniment_banner news

Hispack’22: Tendencies del packaging en el público kids & families

Dia: 27/05/2022

Hora: 12:30 - 13:00


El proper 27 de maig us esperem a Hispack, on l’Anna López, clúster manager de KID’S CLUSTER i Xavier Lesauvage, Founding and Manager Partner de Connociam Consulting, presentaran l’estudi de mercat “Tendencies del packaging en el público kids & families”

Un estudi per entendre com el packaging dels teus productes pot ajudar a connectar la teva marca amb les famílies i el públic Kids. Descubreix les claus per abordar l’oportunitat que ofereix el disseny de packaging per les generacions del futur, tenint en compte aspectes com la sostenibilitat, l’experiència, l’aprenentatge, la digitalització i el propòsit.

Coneix Hispack:

Hispack és la fira d’envàs i embalatge, procés i logística que se celebra a Espanya i una de les primeres d’Europa de la seva especialitat.

El saló estructura la seva oferta en cinc sectors aportant tota la innovació per a empreses tant de food com de non-food: Packaging Machinery & Process, Brand Packaging, Industrial Packaging, Labelling & Bottling i Logistics, Automation & Robotics. Aquesta sectorització millora l’experiència de visita del professional i capta nous perfils professionals relacionats amb el packaging.

L’ampli programa d’activitats, jornades i difusió de continguts que Hispack dinamitza entre tots els actors del cicle de vida del packaging posa el focus en com les empreses i els actors clau de la indústria posen en pràctica la innovació per oferir solucions més eficients i rendibles, que responguin a les noves necessitats de clients i consumidors.

 

Enllaços d’interès:

 

Hispack s’innova, es comparteix, s’impulsa i s’acompanya el sector perquè creixi. No et perdis l’oportunitat de conèixer les tendències de packaging que t’ajudaran a connectar amb el teu públic final!