Imago i Maria José Cayuela ens expliquen les claus d’una estratègia digital efectiva

Prop de 50 empreses del sector infantil interessades a millorar la seva estratègia de comunicació digital participen a la sessió organitzada per KID’S CLUSTER.

Ahir, 27 de setembre, va tenir lloc a ACCIÓ la sessió formativa “Estratègies de comunicació digital per al públic infantil i familiar”. La jornada, organitzada per KID’S CLUSTER en col·laboració amb l’agència Imago, va servir als assistents per aprofundir en diversos aspectes relacionats amb el màrqueting i la comunicació 2.0 enfocats al segment infantil i familiar.

Imma Marín, presidenta de KID’S CLUSTER, va inaugurar la trobada posant èmfasi en la importància de celebrar sessions com aquesta, que contribueixen a teixir xarxa i a incrementar la competitivitat del sector. Per part seva, la clúster manager Anna Lopez va presentar els resultats del Baròmetre de Comunicació Digital, un estudi realitzat pel clúster amb la voluntat d’identificar les fortaleses i carències de l’estratègia digital dels socis.

Armand Zoroa, director d’Imago, va desgranar els avantatges i oportunitats que suposen els principals canals digitals. D’entre els aprenentatges del seu discurs destaquen la necessitat d’integrar i coordinar tots els canals, i d’aprofitar-los per escoltar i donar resposta al nostre públic.

En el tercer bloc de la sessió, la periodista Maria José Cayuelainfluencer del sector infantil de rellevància i reconeixement nacional, va explicar quina és la tasca dels influencers i com les empreses poden integrar de manera efectiva aquest tipus de col·laboracions dins de la seva estratègia digital. Entre altres coses, Cayuela va destacar que els influencers tenen el paper d’humanitzar el missatge de les empreses i la capacitat de generar fidelització de les marques a través de les seves recomanacions.

Per tal de generar sinèrgies i detectar reptes comuns, des del clúster es va proposar una dinàmica de treball com a tancament de la sessió. A partir dels desafiaments indentificats pels assistents a través d’aquesta dinàmica, KID’S CLUSTER impulsarà diferents iniciatives orientades a trobar-hi solucions conjuntes.