VI Congreso Nacional de Iniciativas Cluster

Día: 14/10/2021

Hora: 21:40 - 22:45


La directora de KID’S CLUSTER Anna López ha estat convidada a participar al  Congreso Nacional de Iniciativas Cluster. Es tracta d’unes jornades virtuals que compten amb la presència de convidats d’arreu del món en l’ecosistema de clústers de diferents països i sectors. La nostra representació serà en el espai de «Clusters como instrumento de sofisticación de la cadena de valor». Destaca també la presència de Christian Ketels, membre de la facultat de l’Escola de Negocis de Harvard en el Institut d’Estratègia i Competivitat del professor Michael E.Porter, expert en el àmbit de competivitat, clúster i innovació. 

És un esdeveniment per construir vincles i generar oportunitats de creixement empresarial entre les diferents organitzacions dels països participants. Aquest any l’eslògan de la trobada és «Sofisticando mercados y descubriendo oportunidades»

Podreu seguir la conferència de l’Anna López en directe a les 21:40h del dia 14 d’octubre a través de la pàgina de l’esdeveniment: https://congresocluster.co/inicio/