Transformant l’aprenentatge: Els projectes educatius porten el futur a les aules

Día: 10/10/2023

Hora: 10:00 - 12:00

Llugar: BARCELONA
Barcelona, Barcelona


En un món cada vegada més tecnològic, les empreses del sector educatiu estan decidides i compromeses en acompanyar als centres escolars a innovar en els seus mètodes d’ensenyament.

Per això, aquest octubre, KID’S CLUSTER us proposem una sessió per seguir avançant en l’impuls de la innovació tecnològica en el sector educatiu mitjançant la presentació de projectes d’innovació educativa.

En la jornada, presentarem el pilot de la plataforma digital del projecte Edu-Hub, un espai virtual d’interacció entre docents i empreses de productes i serveis de l’ecosistema educatiu per a fomentar la cooperació, a través de l’intercanvi de coneixement i recursos.

També, generarem un espai de diàleg per a entendrem quines són les necessitats a les que s’enfronta el sector educatiu i treballarem per donar solucions innovadores als problemes del futur.

La sessió serà una oportunitat excel·lent per a promoure noves formes d’enriquir el sector educatiu i enfortir la col·laboració entre empreses.

 

T’interessa si…

  • Vols conèixer el panorama educatiu actual i estar en contacte directe amb educadors i altres professionals de l’educació
  • Vols fer networking amb altres empreses sòcies si no sòcies amb les que comparteixes reptes i interessos en el sector
  • T’interessa detectar noves oportunitats de negoci i conèixer potencials partners

 

Informació pràctica:

  • Format: presencial (pròximament confirmarem localització)
  • Dia i hora: dimarts 10 d’octubre, de 10:00 a 12:00
  • Idioma: Català i castellà
  • Sessió per a organitzacions sòcies del clúster

Participa en la sessió, t’esperem!

Inscripciones

Si
No