20230927_KidsBiz_1_marketing digital

KidsBiz: Els reptes i les oportunitats en el mercat de les Xarxes Socials!

Día: 27/09/2023

Hora: 10:00 - 12:00


🚀 Els reptes i les oportunitats en el mercat de les Xarxes Socials! 🌟

En aquesta sessió, explorarem com les marques líders en diversos sectors estan utilitzant estratègies de comunicació i màrqueting digital per arribar al públic infantil i familiar. Descobrirem les tàctiques més efectives, les últimes tendències i estratègies de promoció i visibilitat a xarxes socials per a les marques.

Què t’espera?

 1. Conèixer el mercat de les Xarxes Socials: Coneix les oportunitats i reptes del panorama actual i com influeixen en les decisions de compra i en la percepció de les marques
 2. Descobrir els insights per a conèixer el teu target: Descobreix les tàctiques efectives per connectar amb la teva audiència a les xarxes socials i destacar en un entorn competitiu i en constant canvi.
 3. Explorar les últimes tendències: Entén com TikTok, Instagram, YouTube i altres aconsegueixen captivar l’atenció d’infants, joves i pares i mares.
 4. Aprendre de Casos d’Èxit en Diferents Sectors: Descobreix exemples de marques líders que han sabut adaptar la seva comunicació i màrqueting digital per arribar a aquest públic divers.

Programa

El programa inclou diferents aspectes clau en la connexió amb aquest segment de mercat, i com s’han convertit en un pont vital per a connectar amb les famílies si les noves generacions en el món digital.

 1. Context actual de les xarxes social en el infantil i familiar, tendències i oportunitats. Cap a un evoluciona el mercat de les Xarxes Socials, amb dades d’impacte a càrrec de Jordi Camós, formador expert en marketing digital de La Salle, on es tractaran temes com:
  • La importància de la digitalització en el màrqueting i la comunicació
  • El panorama digital i els canvis en la forma de fer negocis i de relacionar-se amb el target
  • El públic objectiu i les audiències del sector en un context digital i a Xarxes Socials
  • La sobresaturació, i els canvis en els formats i els continguts
  • L’impacte de les tecnologies disruptives/IA a les Xarxes Socials
 2. Casos d’Èxit en Diferents Sectors: anàlisi d’ estratègies exitoses i lliçons apreses en l’ús de màrqueting digital per arribar a diferents audiències familiars.
  • Presentació d’exemples de casos èxit i mals exemples de marques líders en joguines, moda infantil, puericultura, alimentació, entre d’altres…
 3. Q&A dinamitzat entre els professionals: Sessió interactiva en la qual els assistents podran fer preguntes i obtenir insights directes dels experts i els altres professionals de la sessió.
 4. Wrap up: Recapitulació dels principals aprenentatges i conclusions clau de l’ esdeveniment.

Durant les sessions dels KidsBiz tindràs accés als insights sobre les últimes tendències de consum, novetats en productes i serveis, estratègies de màrqueting efectives, casos d’èxit inspiradors i networking.

Per què assistir-hi?

 • El sector infantil i familiar està experimentant un creixement exponencial i canvis constants.
 • La competència s’intensifica, però també s’obren noves oportunitats per a la col·laboració i el treball conjunt.
 • La col·laboració i l’intercanvi de coneixements entre empreses competidores ha esdevingut una estratègia clau per mantenir-se rellevant i competitiu en un mercat en constant evolució.

Informació pràctica:

 • Dia i hora: dimecres 27 de setembre, de 10:00 a 12:00
 • Format: Presencial
 • Places limitades: 15 empreses

⭐Sessió exclusiva amb invitació prèvia i subjecte segons disponibilitat. Les empreses interessades en assitir a l’actual sessió o en conèixer les pròximes edicions contacteu amb mtomas@kids-cluster.com