20220118_accio_horizon europe_consorci agreement

Horizon Europe: Acords de consorci per a l’explotació dels resultats de projectes europeus

Día: 18/01/2022

Hora: 9:30 - 11:00


ACCIÓ organitza aquestes jornades en el marc d’activitats del projecte Enterprise Europe Network, del qual ACCIÓ forma part i que agrupa més de 600 organismes de suport a l’empresa a 66 països. Un programa dirigit a totes les empreses interessades a participar al programa Horizon Europe.

El programa Horizon Europe de la Unió Europea afavoreix la col·laboració entre entitats de diversos països per tal de generar i transferir coneixement a Europa.

Els participants en aquest programa formen un consorci de com a mínim 3 entitats de 3 països diferents, que treballaran juntes per aconseguir resultats que impactin sobre la societat. La Comissió Europea estableix l’obligació d’explotar-ne els resultats dins els quatre anys posteriors a la finalitació del projecte.

Objectius de la sessió:

  • Descobrir els aspectes claus dels acords que han de signar els consorcis per tal de garantir aquesta explotació de les tecnologies que es deriven d’aquesta col·laboració
  • Conèixer les principals clàusules del Consortium Agreement que especifica els drets i obligacions dels socis del projecte
  • Conèixer les especificacions per evitar conflictes entre els socis i assegurar que els participants fan una correcta explotació posterior dels resultats del projecte.

Podeu consultar tot el programa i inscriure-us a la sessió a través de la web d’ACCIÓ