DAU Barcelona Festival del Joc

Día: 20/11/2021 - 21/11/2021

Hora: 10:00 - 21:00


Dau Barcelona tornen a celebrar el festival de manera presencial a Fabra i Coats, com han fet sempre des de la seva primera edició l’any 2012. És un festival adreçat tan a les famílies com als jugadors experts. El descriuen com una introducció o una reintroducció a un món no sempre prou conegut;  un lloc de trobada i oportunitat per conèixer les últimes novetats del mercat.

Dau Barcelona posa el focus en la creativitat dels autors i autores dels jocs. Compten amb convidats i convidades de renom internacional dels Premis Dau Barcelona i donen un espai perquè els autors i autores novells mostrin els seus prototips.

L’objectiu del festival és el de convidar les famílies de Barcelona a conèixer jocs i a jugar-hi, i demanar-los que incorporin el joc en la seva vida quotidiana. I proposar a
tots els actors del món del joc que es trobin per reflexionar i avançar plegats. I afavorir el talent dels creadors de jocs. Compten amb un programa per a tothom, des de les famílies, jugadors experts, escoles, docents, centres cívics…

Aquest any introdueixen el Dau dels Autors, una iniciativa nova per la qual han convidat una vintena llarga d’autors i autores perquè juguin als seus jocs directament amb el públic assistent.

Teniu tota la informació de l’esdeveniment i la programció de les diferents activitats a la seva pàgina web