Alpha Planet Event 2023: Benestar emocional digital en infants i adolescents

Día: 13/06/2023

Hora: 10:00 - 12:00

Llugar: Hospital Sant Joan de Déu
Passeig Sant Joan de Déu 2, Esplugues de Llobregat, Barcelona, 08950


El 50% dels problemes de salut mental comencen abans dels 14 anys, i el 75% abans dels 18 anys, segons dades de la Confederació Salud Mental Espanya. El 15,9% de la població jove va declarar l’any 2021 haver patit algun problema de salut mental, xifra que s’ha incrementat significativament en quatre anys, ja que l’any 2017 representava un 6,25% d’aquest col·lectiu, segons les xifres del Baròmetre Juvenil sobre Salut i Benestar. La població infantil cada cop està patint més problemes relacionats amb la salut mental: un 13,2% de població d’entre 4 i 14 anys es troben en risc de tenir una mala salut mental, segons dades de l’Enquesta Nacional de Salut de 2017.

Gran part de l’increment de la demanda actual d’assistència i ajuda prové del malestar associat a problemes emergents que impacten negativament sobre la salut mental dels adolescents com el consum abusiu de pantalles, l’assetjament, les relacions interpersonals abusives i qualsevol tipus de violències, entre altres. Davant d’aquesta situació, cal desenvolupar estratègies de promoció de la salut mental i de prevenció dels problemes en diferents contextos. KID’S CLUSTER busca abordar aquest repte amb la col·laboració de les organitzacions compromeses amb la infància.

Per aquest motiu, el pròxim dimarts 13 de juny et convidem a participar en l’Alpha Planet Event 2023, la segona edició d’un esdeveniment per a impulsar estratègies de valor compartit en el sector kids per a un món més sostenible social i mediambientalment.

L’edició d’enguany es durà a terme a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. A través de ponències inspiradores, casos de bones pràctiques, descobrint el punt de vista del nostre target sobre aquest repte i un debat amb experts de la salut, la tecnologia i el marketing, descobrirem com ens podem implicar per a fomentar un Alpha Planet amb benestar emocional digital.

➡️ Descobreix el programa i els ponents confirmats:

programa alpha planet event 2023

Què t’espera:

  • Conèixer més sobre benestar i malestar emocional i salut mental amb referents en aquest àmbit de l’Hospital Sant Joan de Déu, i sobre el rol que tenen les tecnologies digitals, amb experts de La Salle.
  • Saber, de primera mà, com entenen i treballen el seu benestar emocional els nens, nenes i adolescents, i com les tecnologies digitals hi influeixen.
  • Intercanvi d’idees a través d’una taula rodona de bones pràctiques amb ponents referents en l’àmbit de la salut, la tecnologia i el marketing.
  • Connectar amb empreses del sector infantil i familiar per a compartir coneixement i crear sinergies.
  • Impulsar, conjuntament, projectes de valor compartit i accions a dur a terme com a sector per abordar aquest repte.

 

🌍 Participa en l’Alpha Planet Event 2023 per a liderar el canvi cap a un món més sostenible socialment! T’esperem!

Inscripciones

Si
No