#LaEscuelaNoEstáSola

Este es un espacio ideado para reunir y dar visibilidad a los productos y servicios de las empresas del sector infantil y familiar que tienen por objetivo contribuir a mejorar la formación de los más pequeños. En #LaEscuelaNoEstáSola encontrarás información sobre proyectos, productos, servicios, aplicaciones, consejos o actividades que el sector empresarial está impulsando para mejorar o facilitar la vuelta al colegio, contribuir a los procesos de aprendizaje de los ninos y niñas dentro y fuera del aula, o apoyar las escuelas y docentes. El objetivo es doble: ofrecer a las familias un recurso clave donde encontrar todas las propuestas para aprender jugando, leyendo, cocinando o programando; por otra parte, agrupamos en un solo espacio toda la experiencia que aglutinamos como clúster para compartir, informar y conectar empresas, usuarios y agentes de entorno con el objetivo de multiplicar la colaboración a través de la innovación.

Grup
Zona Tribu
mammaproof

Mammaproof

Mammaproof.org is the guide for local families in Barcelona.…
coding giants_web logo

Coding Giants

Coding Giants is an international and innovative school for children…
NdP_streaming, metaverso, videojuegos_bann
Qualla banner NEWSLETTER

Qualla

Qualla is the only application on the market which, with a single…
20211230_entrevista Anna_8tv
The Fun Lab

The Fun Lab

The Fun Lab is an engineering and consulting firm dedicated to…
The Fun Lab banner

The Fun Lab

The Fun Lab is an engineering and consulting firm dedicated…
imatge zoom sessió eduxarxa
kc panels futur noves generaciones- miro
Equip Project Manager

Ampliem equip a KID’S CLUSTER

El KID’S CLUSTER reforça la seva estructura amb una altra…
Clusters Day 2021
packaging
profe.com

Profe.com

Profe.com is a #EdTech start-up that aims to democratize tutoring…

DescobertaDescoberta

Descoberta, projectes per a l’educació, la cultura i el lleure és una empresa que gestiona diferents serveis i equipaments, principalment dirigits a infants i joves.Descoberta, projects for education, culture and leisure is a company that manages all types of services and facilities

Dia mundial del medi ambient: les accions de les noves generacions per cuidar del planeta

KID’S CLUSTER realitza un estudi per saber què fan els infants per canviar el món i en què es fixen quan trien marques sostenibles. Més de 20 empreses líders del sector de productes i serveis per a la infància impulsen estratègies amb criteris de sostenibilitat mediambiental i de desenvolupament social.

Els reptes d'un món digital

Tenim les organitzacions les eines suficients per crear…

Programa de Vendes i Social Selling (Itinerari La Salle)

Programa formatiu de 12h dins de l'itinerari de KID'S CLUSTER i La Salle d'especialització en Marketing Digital & eCommerce 📅 21, 23, 28 i 30 de setembre 🕑 de 16 a 19h 📍 Online / La Salle ⚡ Elaboració del Pla de Vendes aplicable a l'empresa

Programa d'Estratègies d'eCommerce (Itinerari La Salle)

Programa formatiu de 12h dins de l'itinerari de KID'S CLUSTER i La Salle d'especialització en Marketing Digital & eCommerce 📅 1, 6, 8 i 13 juliol 🕑 de 16 a 19h 📍 Online / La Salle ⚡ Elaboració del Pla d'eCommerce aplicable a l'empresa

Programa Marketing i Xarxes Socials (Itinerari La Salle)

Programa formatiu de 12h dins de l'itinerari de KID'S CLUSTER i La Salle d'especialització en Marketing Digital & eCommerce 📅 15, 17, 22 i 29 de juny 🕑 de 16 a 19h 📍 Online / La Salle ⚡ Elaboració del Pla de Social Media aplicable a l'empresa

Anthesis LavolaLAvola

In 2019, Lavola - a leading company in sustainability services…

Eduxarxa

Eduxarxa is a cooperative specialising in education. We design…

Luppa

With Headquarters in Barcelona, ​​for more than 10 years,…

World Alive

World Alive is a dynamic and experienced brand specializing in…

Cap on va la criança? Educació, salut i família

Anna López, directora de Kid's Cluster participa al #CriarTalks…

Digital, sostenible i personalitzable

Així serà el Nadal i així són les novetats dels socis de…

Los adolescentes no ven la televisión

“El último programa de televisión lo vi hace 3 años, no…

Namaka - Una revista per a gaudir i treballar a classe

Namaka ajuda als docents i ofereix una revista plena de recursos per treballar les diferents competències del currículum escolar de primària. La publicació ofereix contingut d'interès per als estudiants a través d'una revista molt cuidada a nivell visual.

SomDocents - Formant els formadors

SomDocents s'adapta a la nova situació actual per tal d’apropar als i les docents eines tecnològiques i d’aquesta manera facilitar la seva tasca a les aules, ja sigui presencialment o en línia. Mitjançant cursos de formació i packs descompte en els cursos de competències digitals, han aconseguit que molts més professors i professores apliquin solucions que poden resultar útils en l’àmbit educatiu i que, de fet, estan específicament pensades per a resoldre el dia a dia a l’aula.

Staedtler - Reinventant el llàpis

Amb el Noris digital classic STAEDTLER va crear un llapis digital per tablets i smartphones amb el tacte d'un llapis convencional. El 2020 STAEDTLER fa un gran pas i llança el nou Noris digital jumbo, amb goma d'esborrar integrada. Un llapis stylus funcional en format gruixut que no només els encanta als nens.

PortAventura - Ecoeduca, per un futur més sostenible

PortAventura proposa enguany un programa de colònies escolars dins de les seves instal·lacions enfocades a combinar aprenentatge, diversió i compromís amb el mediambient. L'objectiu del resort és traslladar els seus compromisos amb la sostenibilitat als escolars, aportant valors educatius i educant en actituds que afavoreixin un futur més sostenible per a les properes generacions.

Fundació Pere Tarrés - El lleure educatiu acompanyant l'escola

La Fundació Pere Tarrés elabora un informe de balanç de les colònies i casals d’aquest estiu amb aprenentatges clau per l’inici de curs escolar.

Pack Màgic - Pack Màgic a l'escola

PACK MÀGIC A L’ESCOLA permet als centre educatius la visualització col·lectiva d’un catàleg de pel·lícules de la distribuïdora de cinema infantil PACK MÀGIC a través d’una subscripció per un curs escolar.

English Summer + Petit Style - El primer campament de moda per a infants

Dos socis de KID'S CLUSTER col·laboren en el primer campament de moda per a infants. La moda i el temps lliure s'uneixen en la IV Edició del KIDS FASHION CAMP.

eSTEAM education - El poder de les competències tecnològiques

Aquest curs ve farcit de novetats adaptades al context educatiu actual en el què Esteam Education aposta per apropar les seves activitats directament als més joves, perquè #LEscolaNoEstàSola. Us les presentem.

Devir - Jocs a l'aula i Devir Home Academy

Devir, empresa pionera en l'edició de jocs de taula per a totes les edats, compta amb dues propostes que posicionen el joc com a element clau en l'educació dels nens i nenes.

Alimmenta - El fred i les defenses dels infants

Comencen els dies de fred i després d'un any complicat tant per als nens com per als adults, començar el curs escolar amb unes bones defenses és indispensable perquè els nostres fills estiguin sans i mantinguin allunyats als virus.

Sentinel - Protegits, però no atabalats

Sentinel dissenya i distribueix les mascaretes Sentinel Protect: les mascaretes protectores més lleugeres i còmodes tant per a adults com per als més petits.

Serhs Food - El repte dels menjadors escolars

SERHS Food, empresa de restauració col·lectiva, ha activat aquests últims mesos la línia de menús d'emergència per a tot tipus d'espais amb necessitats de restauració.

Kids&Us - Flexibilitat, la clau de l'adaptació al canvi

Kids&Us ha digitalitzat el seu innovador mètode pedagògic d'aprenentatge d'anglès per a assegurar la continuïtat de les classes independentment de la situació sanitària.

TbKids - Els extraescolars tecnològics, més necessaris que mai

Des TbKids, empresa dedicada a la robòtica educativa, seguiran apostant aquest curs per oferir formació tecnològica per als més petits.

Abacus - Una aposta per la tecnologia i el consum responsable

Abacus aposta per apropar a les famílies els productes tecnològics i productes per facilitar la feina a casa per a la millora de l'ergonomia dels nous espais de treball en l'entorn domèstic.

Jovi - Adaptar-se a la nova realitat

Jovi, ofereix a les escoles tant productes en formats individuals com productes fàcilment divisibles en porcions per minimitzar el contacte entre alumnes.

Staedtler - Un estoig més sostenible

Aquest any més que mai, la firma alemanya reforça la seva aposta per la protecció de l'entorn amb un producte sostenible i de producció de proximitat.

Oxford - Del paper a la pantalla

Els quaderns i agendes Oxford són un imprescindible en qualsevol motxilla. Ara, Oxford no només està en les motxilles sinó també en els dispositius electrònics d'alumnes i mestres.

edebé - Tornar a començar amb tots els recursos

Després de sis mesos sense trepitjar les aules, l'alumnat ha viscut la pandèmia com un autèntic aturada en les seves rutines acadèmiques. El Grup edebé vol acompanyar a alumnes i docents en aquest inici de curs amb recursos didàctics per reprendre els aprenentatges de l'any anterior.

Hospital Sant Joan de Déu - Kids Corona

L'Hospital Sant Joan de Déu va posar en marxa el passat mes d'abril la plataforma Kids Corona per estudiar la incidència i transmissió de virus entre nens, nenes i embarassades.

Kunde - L'ukelele a l'escola

Kunde School es un projecte de Kunde Brand que té com a objectiu incentivar la introducció de l'ukelele a les escoles, com a instrument per practicar la música. L'ukelele és un instrument amb molt de potencial, més dinàmic i més actual que alguns instruments que tradicionalment han tingut el protagonisme de les classes de música.

Marinva - El pati de les escoles: un espai ple d’oportunitats educatives

L’inici de curs ha propiciat que els centres educatius reflexionin sobre els espais de l'escola i el seu rol educatiu per tal d’adaptar-los a la nova realitat. En aquest punt cal destacar el pati com a espai clau per les seves dimensions, pel fet d’estar a l’aire lliure, o per l’ús compartit que té, entre d'altres.

Cinesa - El cine a l'aula, l'aula al cine

CINESA SCHOOLS és una iniciativa de CINESA que proposa projeccions de cinema dirigides a centres educatius i de formació. Conscients del gran valor pedagògic del cinema, des de CINESA han preparat una selecció de pel·lícules amb un alt potencial educatiu perquè l’alumnat gaudeixi de l’aprenentatge a les sales de cinema.

Editorial Cruïlla - Tornem com sempre, tornem com mai

L'editorial Cruïlla ha posat en marxa aquest inici de curs la campanya "Tornem com sempre, tornem com mai". El seu objectiu és recolzar infants, famílies i mestres amb recursos i continguts d'interès per fer front a aquests dies tan especials, plens de reptes però també d'oportunitats.

Casal dels Infants

Casal dels Infants Association is a socio-educational organization.…

The Onion Inside

The Onion Inside is a research agency specialized in generational…

El impacto del Covid-19 en el sector infantil

KID’S CLUSTER y Feria ExpoNadó han publicado recientemente…
Kunde

Kunde

We are Kunde, an ukulele brand and an artist community from Barcelona.…

Los miembros de KID’S CLUSTER diseñan hoy los eventos de mañana

Más de cuarenta empresas de sectores diversos trabajan para…

Jovi nos anima a ser superhéroes

JOVI propone a los más pequeños personalizar sus mascarillas con rotuladores téxtiles La empresa, dedicada a la fabricación de productos destinados al fomento y desarrollo de la educación artística desde hace más de 80 años, potencia ahora estos vídeos para que los niños y niñas sigan dando rienda suelta a su creatividad durante el período de confinamient

Now Upon a Time

Once upon a time there were princesses who were vulnerable and…

Planeta Junior ofrece de forma gratuita más de 20 series de animación infantil

La compañía europea líder en entretenimiento infantil y juvenil pone a disposición de las familias capítulos y contenido extra para hacer más llevadero el confinamiento.

Aprendre a tejer en casa con Salvat y Knitive

Salvat, de la mano de Knitive, nos ofrece un patrón gratuito de tricot para que los niños y las niñas de más de 5 años se diviertan y desconecten tejiendo su propio cuello.

Habbi Habbi, a pen for learning languages

This is the story of two enterprising mothers who are looking…

La Fundació Jaume Bofill, comprometida con la educación ante la crisis del COVID

La Fundació Jaume Bofill ha preparado recientemente una agenda de 30 medidas concretas y factibles para evitar que la actual crisis sanitaria devenga en una crisis educativa. La entidad trabaja alrededor de todos aquellos aspectos relativos a la educación con la intención de construir una sociedad cohesionada y justa, reduciendo las desigualdades entre grupos e individuos.

La creatividad de los más jóvenes salvará el mundo

La Fundació per a la Creativació propone a los y las jóvenes elaborar propuestas creativas e innovadoras que ayuden a hacer frente a la crisis del COVID-19. Las mejores propuestas serán presentadas a concurso a fin de lograr implementarlas

Screenless interactive toy

Yoto is a London start-up that has developed an educational and…

Los puzles, un gran aliado para los días de confinamiento

Resolver rompecabezas es una de las actividades favoritas de los españoles en tiempos complicados. Los puzles de Educa Borrás son una fantástica manera de entretener a pequeños y mayores

El blog FAROS del Hospital Sant Joan de Déu, una fuente inagotable de información contrastada

En este artículo encontrarás referenciados todos los posts que el equipo de FAROS ha elaborado hasta el momento con información sobre el COVID-19. El portal del Hospital Sant Joan de Déu es una referencia a nivel internacional en cuanto a información sobre salud y prevención para infancia, adolescencia y maternidad

English Summer estrena su nueva web con contenidos para el confinamiento

Recientemente, la emrpesa de campamentos de verano en inglés ha renovado su página web, acompañando el estreno con la puesta en marcha de un nuevo espacio, el Club KIDS & TEENS. Además, proponen una serie de medidas económicas y sociales para garantizar que los niños y niñas puedan disfrutar de sus campamentos este verano

Stay-at-Home Play Packs

Toys'R'Us Canada has just launched the Stay-At-Home Play Packs…

Montana Colors se suma al movimiento #TodoIráBien

Montana Colors ha iniciado el concurso #mtntodoirabien siguiendo la estela del movimiento #TodoIráBien Podéis participar a través de Instagram y optar a ganar dos lotes de sus productos

#QUEDATEENCASA con los monitores de Eix Estels

Estar en casa puede ser divertido con la compañía de los monitores y mascotas de Eix Estels. Información, recuerdos de colonias, retos ... Cada día un vídeo mensaje de los monitores, monitoras y mascotas de Eix Estels que encontrarás en sus redes sociales

Oriéntate desde casa con D'EP Institut

D'EP Institut ofrece a los y las jóvenes recursos online para orientar su carrera profesional. Estos días de menor actividad son un buen momento para que los chicos y chicas reflexionen sobre su vida educativa y laboral

Celebra el Día Mundial de los Colores Solidarios con Staedtler

Staedtler sigue promoviendo la creatividad y las artes plásticas para animar a los niños y niñas durante la cuarentena. La empresa de material de escritura propone participar en una actividad para conmemorar el Día Mundial de los Colores Solidarios con fines sociales

Play and Train propone retos para seguir activos en casa

La asociación Play and Train reta a sus seguidores a seguir practicando sus deportes favoritos durante la cuarentena. Play and Train és una empresa social que desde 2008 fomenta el acceso al deporte independientemente de capacidad, género y edad, desde las actividades recreativas a la competición

El espíritu de PortAventura World desde casa

PortAventura World reta a las famílias a vivir la emoción de sus atracciones desde casa. Además, los más pequeños encontrarán juegos y retos en las redes sociales del parque

Pasa un confinamiento más dulce con Haribo

La revista Time Out Barcelona sortea más de 20kg de los productos de Haribo Los famosos ositos alegrarán al ganador del sorteo, haciendo su cuarentena algo más dulce

Abacus dona productos educativos y de ocio a familias con pocos recursos de l'Anoia

La cooperativa hace una donación de productos educativos y de ocio por valor de 40.000 euros, desde la tienda de Abacus en Igualada. Los ayuntamientos de Igualada y Vilanova del Camí se encargarán de la distribución de los productos donados a las familias que más lo necesiten.

Nuevos consejos de Alimmenta para comer bien en tiempos de confinamiento

Esta semana, la experta en nutrición infantil de Alimmenta nos propone dos recetas dulces. Son propuestas fáciles de elaborar, saludables y divertidas para pasar un buen rato en la cocina

Lalaloom sortea sus juguetes durante la cuarentena

Desde Lalaloom, diseñadores y creadores juguetes de madera, quieren que los pequeños sigan jugando durante el confinamiento. Una de las iniciativas que están impulsando es el sorteo de algunos de sus juguetes en el marco de la campaña #StayHomeLalaloom

Staedtler, mandalas y relajación para toda la familia

Staedtler nos propone evadirnos coloreando mandalas, unos dibujos estructurados como anillos concéntricos alrededor de un punto central. La empresa especializada en materiales de escritura ha creado un generador de mandalas personalizadas para que sus clientes las puedan descargar y colorear

Propuestas digitales y educativas de la Televisó de Catalunya

TV3, a través del Super3, y Cataluña Ràdio colaboran con el Departamento de Educación con propuestas de aprendizaje para los alumnos. Gran acogida de las nuevas propuestas digitales del canal Super3 entre los súpers que pasan sus días en casa

El canal Super3 se vuelca con los niños y niñas que están en casa

El Super3, el programa infantil producido y emitido por Televisió de Catalunya, ha puesto en marcha diferentes iniciativas para ofrecer contenido especialmente diseñado para amenizar el confinamiento de los más pequeños. Desde un acuerdo con el Departament d'Educació hasta especiales informativos sobre la situación actual, la cadena autonómica catalana se vuelca con los niños y niñas ahora que están en casa más que nunca

FANOC ayuda a las famílias a afrontar los retos derivados del COVID19

La Asociación de Familias Numerosas de Catalunya trabaja estos días para dar respuesta a las dudas de sus asociados. En su web se pueden encontrar regularmente publicaciones con información actualizada sobre decretos, ayudas y prestaciones que afectan a las familias

Los personajes de Planeta Junior hacen frente al coronavirus

Planeta Junior lanza la campaña #StayAtHome a nivel internacional para conscienciar a los niños y niñas sobre la importancia de seguir las recomendaciones para hacer frente al coronavirus. La editorial pone a sus personajes más icónicos a trabajar con el fin de llegar a los más pequeños

Salvat ofrece contenido gratuito para la cuarentena

La Editorial Salvat pone en marcha una iniciativa para ofrecer contenido gratuito cada semana. Los interesados sólo tienen que suscribirse para tener acceso al contenido digital de la editorial

Minimúsica para todos

Minimúsica pone la banda sonora a los días de confinamiento en familia. Música, cultura y juegos para mantener vivos la curiosidad y el sentido crítico de los y las pequeños de casa durante la cuarentena

Modelando la creatividad de los pequeños en casa

JOVI ofrece en su canal de YouTube tutoriales para sacar el máximo partido a sus materiales. La empresa, dedicada a la fabricación de productos destinados al fomento y desarrollo de la educación artística desde hace más de 80 años, potencia ahora estos vídeos para que los niños y niñas sigan dando rienda suelta a su creatividad durante el período de confinamiento

Stay at home with Kids&Us

Desde el lunes 23 de marzo y con una periodicidad semanal, Kids&Us comparte en el blog actividades para los más pequeños. El objetivo de esta iniciativa es que todos los niños y niñas puedan mantener el contacto diario con el inglés hasta que puedan volver a la escuela

Magnetic wallpaper

It's called Interactive Magnetic Dino Wallpaper and is the winner…

Cómo hablar con los niños y niñas sobre el coronavirus

FAROS, el portal de la salud de la infancia y la adolescencia del Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, aconseja sobre cómo explicar la actual crisis sanitaria a los más pequeños. La plataforma ofrece contenido riguroso sobre salud, hábitos y prevención para padres, madres y docentes

Alimentación en familia

Durante los días de confinamiento, la consultoría nutricional Alimmenta propone consejos y tips para mantener unos hábitos alimentarios saludables. Alimmenta propone medidas e ideas para garantizar que la alimentación de los y las pequeñas de casa sigue siendo saludable y equilibrada

#CulturistesACasa, porque la cultura y la cuarentena no están reñidas

El Culturista, la agenda cultural infantil y familiar de la ciudad de Barcelona, se reinventa para ofrecer una agenda cultural en casa. Teatro, cine, artes escénicas, música y cuentos son algunas de las propuestas para que la cultura siga llegando a los y las pequeñas de casa

La revista Namaka, abierta a todos

La revista Namaka es una publicación infantil, atrevida y diferente con propuestas, temas y aventuras que harán que los niños y niñas se enganchen a su lectura de principio a fin. En estos momentos de excepcionalidad, la publicación ha decidido ofrecer la suscripción gratuita

Editorial Flamboyant promueve la lectura en voz alta a niños y niñas

El pasado 19 de marzo, coincidiendo con el Día del Padre, Flamboyant lanzaó un reto en las redes sociales para fomentar la lectura en los hogares españoles. Bajo el hashtag #encasaleemos, la editorial pretende inundar los perfiles sociales de vídeos de padres leyendo a sus hijo

#EnLlocComaCasa, la iniciativa de la Fundació Pere Tarrés para el confinamiento de las familias

La Fundació Pere Tarrés, organización no lucrativa educativa y de acción social, inaugura estos días un boletín informativo con consejos, recursos e información de utilidad para los días de cuarentena. La iniciativa, bajo el nombre #EnLlocComaCasa, propone un gran número de ideas para que las familias puedan sacar el máximo partido al tiempo en casa con propuestas educativas y lúdicas

Abacus: disfrutar del tiempo en casa

Abacus pone en marcha diferentes iniciativas para fomentar la cultura, el arte y la educación y acercar su conocimiento y productos a los hogares. Además, la cooperativa está reforzando su tienda online para priorizar la oferta de productos que ayuden a las familias a mejorar el tiempo de confinamiento en casa

Edebé con la comunidad educativa

Ante la excepcionalidad del momento, Edebé quiere apoyar y acompañar a la comunidad educativa con todos los medios que están a su alcance para continuar a distancia con su labor. Gracias a las facilidades que ofrecen las herramientas digitales, Edebé pone a disposición de los docentes, de forma gratuita y hasta el mes de julio, soluciones que facilitarán que sus alumnos puedan seguir desde casa con su educación con las mejores garantías.

Creatividad y retos para cada día

La Fundació per a la Creativació pone a disposición de más de 40 escuelas y de las familias que lo soliciten el contenido de su portal Pequñas Mentes Creativas. Además, la entidad ha abierto su plataforma Creativation Challenge, exclusiva para docentes, diseñada para desarrollar proyectos creativos resolviendo retos reales

5 webinars per fer front al COVID-19

Els clústers catalans impulsen la competitivitat, la internacionalització…

Codificar juntos

ESteam Education ofrece este lunes un webinar gratuito para que los pequeños y pequeñas de la casa aprendan a codificar. La empresa tarraconense está especializada en creación de soluciones educativas en todos los ciclos educativos y en el asesoramiento en la introducción de las técnicas educativas STEAM en las aulas

El cine en casa de Pack Màgic

Pack Mágic regala cultura a pequeños y mayores subiendo a su canal de YouTube uno de sus títulos cada 48 horas. La distribuidora propone un cine tranquilo, que despierta la curiosidad y que fomenta los valores para niñas y niños de entre 2 y 12 años

Devir quiere que juguemos

Devir Iberia, la editorial multinacional de juegos de mesa con sede en Barcelona, pone en marcha la campaña #ViveJugando para hacernos jugar siempre, y especialmente en estos días de confinamiento. Hasta el 30 de marzo, Devir regala sus juegos a cambio de que sus seguidores que compartan pequeños vídeos de sus partidas en casa usando el hashtag #ViveJugando o #ViuJugant

El sector infantil se une para ofrecer contenido y recursos a las familias durante el confinamiento

#JugarEnFamilia, la campaña de KID'S CLUSTER para agrupar todas las iniciativas que impulsa el sector para jugar, educar y mejorar el tiempo en familia. El clúster ha diseñado un espacio digital bajo el nombre #JugarEnFamilia que tiene por objetivo difundir todas las iniciativas que las empresas y organizaciones están impulsando

Perfect glasses for your child

A small start-up from Ohio, in the United States, offers glasses…

Fighting the fake news

Internet is a dangerous environment for children. In a few clicks…

Lalaloom

Lalaloom, make a better play @lalaloom_toys En Lalaloom creamos…

Creative stationery

How to add value to an eraser? The challenge does not seem minor,…

FANOC

The Association of Large Families of Catalonia (FANOC) is a non-profit,…

Spot

A lot of technology and few screen. This is the basic recipe…

Hoot!

It all starts with your voice Hoot! Is a new app to help you…

Alimmenta

Alimmenta's mission is to help people improve their health through…

PortAventura World

PORTAVENTURA WORLD 3 PARKS AND 6 THEMED HOTELS  Welcome…

Coloring without Borders

Coloring without Borders is a beautiful unfinished children's…

Toyi: Anything could be a toy

Possibly one of the most surprising and imaginative proposals…

The Wonder

"The Wonder is designed to make family life more cheerful. It…

Creating kid's friendly spaces

With the rise of the so-called concept stores the demand for…

Reusable diapers

One of the products that generate more waste is diapers. For…

Children's voice assistants

This summer the Amazon Echo Dot Kids Edition, the Alexa for boys…

The quiet hour

Entertainer Ltd. is the largest independent toy retailer in the…

Snowball powers

Snowballs have little known powers, especially during the Christmas…

Imaginique, the festival

Families in Singapore during Christmas dates (December 13-22)…

KID’S CLUSTER tanca l’any amb quatre projectes aprovats i subvencionats per ACCIÓ

En només tres anys, el clúster català de productes infantils…

El sector infantil a la Xina, un mercat en constant creixement

La Xina, un món d’oportunitats Amb prop de 1.400 milions…

L'experiència com a eix estratègic de les marques

Desdibuixant la línia entre etreteniment i compres La…

Entendre els més joves, un repte per a les marques

  Entendre els més joves, un repte per a les marques Existeix…

Best toys catalogue

ASDA is an important and popular supermarket chain in the United…

Best babycaring in the world

During the Christmas holidays, the heart of New York boils of…

MUwall, at your size

The idea is simple but no one had had it before. It is a wall…

Dolls without gender

Creatable World are the first Mattel dolls without gender. This…

Recycle your LEGO bricks

According to the calculations of the Danish company LEGO there…

A restaurant for kids

White & The Bear is a two-story children's restaurant located…

ExpoNadó

Our Vision - Rethinking an obsolete concept ExpoNadó is a…

ESteam education

A eSTEAM education acompanyem, formem, assessorem i oferim continguts…

Pack Màgic

Pack Màgic is a film distributor that focuses on the dissemination…

Somnins

SOMNINS is a company at the service of children that creates,…

The essential pack to travel by plane

On September 2, Labor Day was celebrated in the United States,…

Bixbee, imagination and business

This September, Chicago will host a Bixbee Imagination Station…

The shoes that grows

According to the United Nations there are 783 million people…

Much more than cartoons

The children's television channel Nicleodeon has acquired Sparkler,…

Arriba el Marketplace del KID'S INNOVATION DAY

Aquest any, el KID'S INNOVATION DAY ve carregat de novetats.…

Y & Z, les generacions que canviaran la teva marca

Entendre els més joves, el principal repte de les marques Existeix…

Future Genius

future genius® (Future Genius Juegos Educativos S.L.), develops…

KID'S INNOVATION DAY 2019: Comença el compte enrere

Més de 100 empreses i organitzacions del sector estan emplaçades…

A back to school kit

The subscription-based business model is taking root in the United…

Multicultural colors

Children who draw and paint with wax colors already have within…

Salad Frosting

This is a new food product designed by the multinational Kraft…

Pix:Mini, the lighting backpack

Margaret Rimek is a young Ukrainian entrepreneur who has invented…

Bec-Dot, the toy to learn braille

Rebecca is a three year old girl who was born deaf. Their parents…

Holo Cap

It is only a prototype but allows to see perfectly what is the…

Kid's Cavern

Last autumn, Metquarter de Liverpool opened a new concept of…

Spark Plug

Scalextric cars can now be controlled from the mobile device,…

KID’S CLUSTER viatja a Dinamarca amb 6 empreses per conèixer LEGO® i Capital of Children

Organitzacions de diversos sectors com ara el lleure, l’entreteniment…

STEMtrunk

STEMtrunk is an optimal example of how the business model for…

Electro Hero Kit

Technology Will Save Us is a company that makes and sells DIY…

Cartoons jump off the screens

Cartoons are bored of being only on the screens and begin to…

The Classroom Project

A group of students from the Royal Danish Academy of Fine Arts…

Storytelling: l'art d'explicar històries

En el marc del Cicle de Comunicació Digital, els socis de…

Transformant organitzacions a través del joc

Les empreses de KID'S CLUSTER experimenten els principis…

Learning the mobility of the future

Three San Francisco elementary schools are participating in a…

Helping children to choose healthy food

SpartanNash is a food distribution company in supermarkets that…

Brushing their teeth from the first day

Toothbrushes for babies. The product may seem to have little…

The definitive toy store

A toy store with back doors, a musical bridge, a radio lab, a…

Sentinel

In Sentinel we make possible for 10 years, that your toys are…

KID'S CLUSTER visita la fàbrica de Hamelinbrands

KID’S CLUSTER va visitar el passat dijous la fàbrica de…

KID'S CLUSTER participa a la primera jornada de turisme familiar de Tarragona

La Diputació i el sector turístic de la Costa Daurada i…

KID’S CLUSTER visita el Punt Multimèdia, l'espai maker de Sants

KID’S CLUSTER va visitar ahir el Punt Multimèdia FAB Casa…

Family tea time

The prestigious and exclusive St Jame's Hotel & Club has…

Junior Concierge

In 2013, the Legoland resort of Windsor, in the United Kingdom,…

The Mark: Children's luxury

Considered one of the most classy hotels on the Upper East Side,…

KidSuites

Holiday Inn is a chain that has 1,179 hotels and 214,624 rooms…

Petit Style

Petit Style is a family magazine aimed at young couples, with…

Assemblea General 2019: hi ha molt en joc

Prop de 70 representants de les organitzacions membres de KID'S…

Halo +, total control of your baby

Many fathers and mothers have had some devices to know how a…

Children's cooking instruments

Opinel is a French firm that has been manufacturing kitchen instruments…

Connected games, but screen-free

The Creative Touch Studio is a very special toy. It is an immersive…

Doctor Ü

Doctor Ü is a pediatric consultation that has recently been…

Projectes i noves oportunitats a través de la innovació social en l’entorn infantil

12 representants d’organitzacions membres de KID’S CLUSTER…

English Summer i Tu Pediatra Online signen un acord de col·laboració

Dos socis de KID'S CLUSTER, l'empresa familiar de campaments…

Les empreses de KID'S CLUSTER reforcen el seu compromís amb l'educació al YoMo 2019

L'edició del 2019 de la fira YoMo Barcelona tanca amb les visites…

El Culturista

El Culturista is the leading Barcelona cultural agenda for families.…

The best sand castles

In the summer of 2016, Kevin Lane took his little daughter to…

The Period Game

Daniela Gilsanz and Ryan Murphy met at the Rhode Island School…

Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona

The Tourist Board of the Tarragona Provincial Council is an autonomous…

KID'S EVENTS, o com crear esdeveniments memorables per a infants i famílies

Els socis de KID'S CLUSTER van participar ahir a una sessió…

El Nan Casteller

El Nan is a construction game made of natural wood to explore…

JetKids, the suitcase to travel and to play

The Norwegian firm STOKKE of childcare material is especially…

Barcelona, camí de ser una ciutat jugable

L'Ajuntament de Barcelona va presentar el passat 6 de febrer…

3Doodler, a 3D pen

In 2012, three entrepreneurs came up with what, in time, would…

Una mirada al marketing infantil

Barcelona, 5 de febrer de 2019 El passat 31 de gener KID'S…

Play without touching the toy

In the movie Minority Report, the character played by Tom Cruise…

GoCab, taxi for children

GoCab is an electric bicycle designed to make a taxi for children.…

Morfboard, four toys in one

The Californian city of Santa Monica is the cradle of skating.…

EcoBirdy

One of the objects in which the use of plastic is more intensive…

La Fundació Bosch i Gimpera, nou membre de KID'S CLUSTER

La Fundació Bosch i Gimpera, el centre de transferència de…

UPF Ventures

UPF Ventures is an innovation management company, run by Pompeu…

Fundació Bosch i Gimpera

The Bosch i Gimpera Foundation (FBG) is the technology transfer…

UPF Ventures s'incorpora a KID'S CLUSTER

UPF Ventures és una empresa de gestió de la innovació…

The Modern Kids and Family

The Modern Kids & Family (TMKF) is the first and leading…

The Modern Kids and Family, la darrera incorporació a la família KID'S CLUSTER

KID'S CLUSTER dona la benvinguda a l'any amb una gran notícia:…

KID'S CLUSTER aconsegueix tres projectes de la línia IRC concedits per ACCIÓ

El passat mes de setembre KID'S CLUSTER va presentar diversos…

Storyball

Chen, Meir and Yuval are three childhood friends who originally…

Water balloons without balloons

Few things are more fun than a water balloon war. The problem…

Sprout Pencil

The Sprout pencil is an almost normal pencil. Made of wood, with…

Així vam viure el primer KID'S INNOVATION DAY

Barcelona, 27 de novembre de 2018 El passat dimarts 27 de…

Ikumen Project

The Ikumen Project was promoted by the Japanese Ministry of Health,…

The most entertaining restaurant

When the children arrive at the restaurant that the Richtree…

The brightest school bike path

The City Council of Egedal, in Denmark, is implementing an intelligent…

The Octopus, the clock of habits

It is difficult to teach a child how to manage his time, basically…

The You Inside Project

Knowledge and awareness of the rights of transgender people has…

21st Century Rubik's Cube

The Israeli company Particula has developed Go Cube, a high-tech…

Book of dirt

The brand of detergents Unilever OMO (also known as Persil in…

Soups from around the world

Maybe the soup is not the most attractive food for children,…

Screens and healthy habits

The use of smartphones and tablets has become ubiquitous in many…

KID'S CLUSTER segueix creixent amb la incorporació de Marketing Land

La tarragonina Marketing Land s'ha incorporat recentment a la…

Eventalista*

In an increasingly digital world, where online conditions creatives…

Demystifying child cancer

The Imaginary Friend Society app helps child patients with cancer…

Promoting female engineering

Wonderhood Toys is a company founded by two mothers who met during…

Playing with boxes

Every family has ever seen how a child enjoyed more by playing…

Food paint

Noshi is a very peculiar brand of children's food products. It…

Participem a la VIII Immersió estratègica de clúster managers

El passat 12 de juliol KID'S CLUSTER va participar a la vuitena…

Puzzles and interior design

Eero Aarnio is a Finnish interior designer who has devised a…

Kidzania, playing to be adults

KidZania is a city founded by the children of the world where…

Education with augmented reality

Chromville is an application that works from some pictures that…

Breast milk

The increase in recent years of the new family formats has also…

KID'S CLUSTER participa a la Jornada Interclúster Internacional

Els passats dies 30, 31 de maig i 1 de juny vàrem participar…

KID'S CLUSTER seguiex creixent i amplia el seu equip

El KID'S CLUSTER reforça la seva estructura amb la creació…

KID’S CLUSTER s’adhereix al projecte COPERSONA

La presidenta de KID’S CLUSTER, Imma Marín,  en representació…

Online plastic surgery games

Health experts in the UK have warned about threats that online…

Beauty salons for children

For 5 years, the cosmetic brand Shiseido has opened beauty salons…

Sculpt with soap

Sudsy Dough Moldable Soap is an amazing bathroom toy. When it…

Temporary children tattoos

Children almost always want to look older than they are or imitate…

Tu Pediatra Online

Tu Pediatra Online is an online pediatric service where a group…

Descobrint oportunitats per innovar

El passat 24 de maig, les empreses de KID’S CLUSTER van participar…
english summer

English Summer

English Summer SA is a family-run business which specializes…

Play&Train

Play and Train is an organization with the primary objective…

Eix Estels

Eix Estels is a private organization that owns and manages 8…

Toy like me

In the world there are 150 million children with disabilities.…

UBER for kids

While in our country carsharing services continue in battles…

The Queen Of The Ocean

The Queen of the Ocean is the name of a tale for children that…

All-female Subbuteo

Slowly women's sport is gaining more popularity and recognition.…

Esport i família, un bon tàndem!

El passat dijous 24 d’abril, a l’Espai Catalonia Clusters,…

A KID’S CLUSTER ESTEM BUSCANT TALENT!

Ets una persona dinàmica, creativa i amb ganes d’aprendre?…

Missió empresarial del sector infantil a la Xina

Internacionalitza't al mercat xinès! Després de participar…

Prescription of toys on YouTube

Next fall will be held in New York the Toy Fair 2018, one…

Sipro, smart and social robot

Igor Jankovic is a Serbian engineer who has created a high-performance…

School's gym, a huge videogame

Many parents are concerned about the sedentary lifestyle that…

Buddy bench

Two years ago, a primary school in Saskatoon, Canada, found a…

DEP Institut

DEP is an organisation specialised in the social sphere and carries…

Innovación en alimentos y nutrición infantil

Los desafíos en la comercialización de alimentos infantiles El…

Smart Kids Lab

Students from three schools in Amsterdam have had the privilege…

Fytó, children's composting

At the moment it is only a prototype, but the idea is so attractive…

Les Potes en Ciel

For 10 years, twenty cities in France have bars for boys and…

Teething necklaces

An Arizona entrepreneur has invented the teething necklaces.…

Esdeveniments familiars innovadors

És un fet que l’organització d’esdeveniments i festivals…

El Parc d’Atraccions Tibidabo s’omple de robots

Els dies 24 i 25 es celebra el cap de setmana de la Robòtica,…

Descobrint oportunitats d’innovació en el sector kids

El passat 13 de febrer, les empreses de KID’S CLUSTER van participar…

Light to eat more

The municipality of Lund has developed a lighting system for…

Big Data for Little Kids

Last December, Gallup consultancy and the Business-Higher Education…

Spriggy, financial independence

"In 2016, only 37% of payments made in Australia were in cash,…

Magical cereal boxes

General Mills is a large manufacturer of cereals in the United…

Emotional management in the classroom

In many Finnish schools teachers use daily Mightifier. This is…

For youngest DJ's

Jookie is the first music player for boys and girls after three…

Extensible clothing

One of the most common and desperate problems among parents is…

GPS-Watch to track your family

All parents have scared when they have lost sight of their son…

Contra l’estacionalitat, exportació

De totes les joguines que s’han venut durant l’any 2017 a…

A comic against microbes

Dr. Kumanan Wilson was asked to go to his son Matthew's school…

Online training

Online training in the United States moves 107,000 million dollars…

A kit for the first period

LOLA is a New York-based company that has created a very special…

Little Big Idea

Since 2014, Australia's leading energy supplier organizes an…

El futuro del retail y como generar confianza en la era de la posverdad

El pasado viernes 15 de diciembre tuvimos la oportunidad de analizar…

minimúsica

minimúsica http://minimusica.tv/

El sector infantil pone a prueba la industria del packaging

Profesionales de KID'S y de Packaging co-crean soluciones en…

Toy rental

How many times have we seen a stuffed toy after very little use?…

Clústers, reptes socials i valor compartit

¿Per què crear Valor Compartit? El passat 19 d’octubre…

Sony teaches you how to program playing

Sony Global Education has been added to the group of companies…

Solar prevention sticks

An Australian manufacturer has begun marketing the so-called…

Fira de Barcelona presenta La Ciutat dels Somnis

Fira de Barcelona es va plantejar fer un canvi de continguts…

Genderless clothing

Clothes for children and for girls. Without distinction and without…

Dough to teach electronics

Technology Will Save Us is a group of educators and designers…

El KID’S CLUSTER participa a la cinquena trobada internacional de clústers europeus a Stuttgart

KID’S CLUSTER va assistir per primer cop al 5th Cluster Matchmaking…

The new generation of car booster seats has arrived

A car booster 10 times smaller and lighter but equally…

SomDocents

SomDocents is an online courses platform for teachers recognized…