oci educatiu eduxarxa

Descobreix el potencial educatiu de la teva empresa!

Day: 17/12/2021

Time: 10:30 - 12:00


Eduxarxa i KID’S CLUSTER proposen una sessió formativa sobre com crear experiències d’oci en l’educació

Cada vegada valorem més l’impacte social de les empreses i la vessant educativa dels seus productes i serveis. Enfortir el caràcter pedagògic de la nostra oferta, doncs, és una via d’innovació i millora de la nostra proposta de valor.

En una sessió teòrica-pràctica, explorarem algunes claus de l’educomunicació i l’edutainment mitjançant la metodologia de les 3D. També oferirem alguns tips-diana per relacionar-nos amb la comunitat educativa i les escoles.

Objectius de la sessió:

  • Identificar el potencial educatiu de la nostra entitat o empresa
  • Oferir pautes per apropar-nos a la comunitat educativa i a les escoles
  • Introduir algunes estratègies i metodologies pel disseny de projectes educatius
  • Promoure col·laboracions entre els socis i sòcies del clúster per idear i desenvolupar projectes d’innovació educativa i cercar línies de finançament

Qui és Eduxarxa?

Eduxarxa és una cooperativa especialitzada en educació que aposta per projectes educatius transformadors. El seu equip destaca per una fórmula de treball que combina la pedagogia, la creativitat, la tecnologia i les xarxes de treball cooperatives, són especialistes en acompanyar i dissenyar projectes educatius.

Ofereixen tota mena de serveis educatius com ara: sessions informatives, impuls de projectes , formacions, consultoria, esdeveniments… en diferents àmbits d’expertesa com: ciència, tecnologia, economia social, cultura, innovació educativa…

La sessió estarà liderada per Montse Boher i Estela González d’Eduxarxa

Les inscripcions estàn obertes!

Bookings

Les reservas estan tancades per aquest esdeveniment.