Dos socis de KID’S CLUSTER, SomDocents i ApPa edu (Duna Educació) estrenen nous cursos aquesta primavera

  • SomDocents i Duna Educació, totes dues organitzacions membres de KID’S CLUSTER, han arribat a un acord per oferir nous cursos 

SomDocents, la plataforma de formació en línia per a docents, i ApPa edu, el programa de formació per a fomentar el Pensament Computacional, la robòtica educativa i la programació; col·laboren per oferir dos cursos nous sobre programació i robòtica educativa. D’aquesta col·laboració neixen dos nous cursos reconeguts pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya: “Robòtica i Programació a l’educació infantil i el cicle inicial de primària” i “Robòtica i Programació als cicles mitjà i superior de primària”.

Nous cursos

Aquests cursos de formació dinàmica, són flexibles i no requereixen desplaçaments, ja que es realitzen a través del campus virtual de SomDocents. Els cursos que ofereixen estan reconeguts pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya com a formació permanent del professorat i comptabilitzen per activar el perfil professional de competència digital docent.

Robòtica educativa per a infantil i primària

En els cursos de robòtica es treballen els diferents conceptes i la història del Pensament Computacional, la robòtica educativa i la programació, així com diferents dinàmiques educatives per introduir-ho, d’una banda a educació infantil i al primer cicle d’educació primària i, d’altra banda, als cicles mitjà i superior de primària.
També consta d’un recull de recursos i metodologies per poder implementar-lo segons l’etapa educativa i la diversitat de l’aula. A més, es proposen possibles indicadors d’avaluació per valorar aspectes propis del Pensament Computacional i, a la vegada, competències transversals i organitzatives.

Per a més informació, podeu contactar amb somdocents@somdocents.com o al web:  https://www.somdocents.com/