Créajeu, seleccionada per participar a la Fira Internacional IAAPA EXPO EUROPE PARIS 2019

  • Créajeu, empresa membre de KID’S CLUSTER especialitzada en la concepció i fabricació d’estructures de joc esportius i d’aventura per infants i famílies, ha estat seleccionada per participar a la fira d’oci més important a nivell Europeu
  • L’empresa catalana participarà a diferents espais de la fira, tant presentant les seves novetats en un stand propi, com compartint coneixement en diverses sessions i jornades de reflexió sobre tendències en oci i lleure

Barcelona, 9 de setembre de 2019

La Fira Internacional IAAPA EXPO EUROPE PARIS 2019, designada com la fira d’oci més important d’Europa, ha seleccionat enguany una empresa membre de KID’S CLUSTER per formar-ne part. La fira reunirà organitzacions i professionals vinculats al món del lleure com ara parcs temàtics, parcs d’atraccions, ressorts familiars, zoològics, aquàriums, parcs aquàtics i fabricants d’estructures per a aquesta indústria, entre d’altres.

Créajeu, empresa amb seu a Barcelona,  dedicada a la fabricació d’estructures d’oci actiu per indoor i outdoor, participarà enguany en aquesta fira. Créajeu compta amb una extensa trajectòria en disseny i producció d’estructures pensades per a la màxima diversió i seguretat per a infants, joves i adults.

En aquesta fira, Créajeu disposarà d’un stand propi des d’on presentarà les seves novetats, a més de compartir el seu coneixement en matèria de seguretat a les sessions del Safety Institute i a les diverses conferències i jornades de reflexió que tindran lloc en el marc de la fira, amb l’objectiu d’avançar les darreres tendències en oci, lleure i entreteniment infantil, familiar i adult.

Més informació sobre Créajeu

Més informació sobre la Fira Internacional IAAPA EXPO EUROPE PARIS 2019