Equip Project Manager

Ampliem equip a KID’S CLUSTER

El KID’S CLUSTER reforça la seva estructura amb una altra figura, la de Junior Project Manager. La nova integrant és la Txell Tomas i ha estat escollida per donar reforç a l’actual posició de Project Manager i a la gestió del clúster.

Barcelona / 29 de setembre de 2021

El passat 29 de setembre, es va incorporar a la família KID’S la Txell Tomas, la segona Project Manager del clúster.  Graduada en Comunicació Audiovisual per la UPF de Barcelona. Va participar el curs 2018-2019 en el programa EAP amb la Universitat de California (UCSB), en el qual també va treballar a l’empresa de marketing Oniracom. Compta amb experiència en el la ideació i creació de contingut audiovisual i en departaments de comunicación i màrqueting. Prèviament ja ha treballat en el sector infantil i familiar, concretamente en el departament de comunicació de l’escola britànica Oak House School.

Les seves tasques consistiran a donar suport a l’actual Project Manager, Agnès Garcia, i a la Cluster Manager Anna López en la gestió diària del clúster. Entre les seves responsabilitats destaquen la participació en l’elaboració i implementació de l’estratègia de comunicació del clúster i el suport en la gestió de projectes, l’organització d’esdeveniments i activitats, i l’execució del pla estratègic del clúster.

El KID’S CLUSTER consolida així la seva estructura de treball, donant resposta a les necessitats i reptes de la creixent organització i dels seus socis.

Coneix més a la Txell a través del seu LinkedIn.