eix

Eix Estels confia en Imago per reforçar la seva comunicació digital

Barcelona, 18 de febrer de 2020

Eix Estels, empresa especialitzada en la gestió i comercialització de cases de colònies, ha tancat un acord de col·laboració amb Imago, agència de comunicació i màrqueting, per reforçar la seva comunicació digital. D’aquesta manera, Imago s’encarregarà de la creació i gestió dels continguts del bloc per a famílies i docents del web d’Eix Estels.
Imago aportarà la seva experiència en màrqueting educatiu familiar i publicarà contingut especialitzat i de qualitat per al públic d’interès d’Eix Estels amb l’objectiu de consolidar el posicionament natural de la web de cases de colònies a cercadors (SEO) i millorar la comunicació amb la seva audiència. El bloc de l’empresa es consolida, així, com un referent entre la comunitat educativa i les famílies que volen conèixer les principals tendències en educació, informació sobre hàbits saludables, propostes d’oci educatiu i consells sobre parenting, entre d’altres temàtiques.
Amb més de 25 anys d’experiència organitzant colònies i sortides per a escoles i entitats, Eix Estels s’ha consolidat com un referent en el sector de l’oci educatiu. “Vam iniciar l’any amb unes perspectives de creixement molt optimistes i amb nous projectes i activitats per a diferents col·lectius. Davant d’aquest escenari, comptar amb un col·laborador amb el coneixement i l’experiència d’Imago ens sembla fonamental “, ha destacat Susana Beltrán, responsable de Màrqueting d’Eix Estels. Per la seva banda, Mayte Expósito, directora de Màrqueting d’Imago, considera que “sumar a una empresa amb l’experiència, el coneixement i la projecció d’Eix Estels ens reforça com a agència i ens obre noves possibilitats”.

Sobre Eix Estels
Eix Estels és un projecte que neix fa més de 25 anys amb la intenció de posicionar-se com a referent dins el món del lleure educatiu i que s’avança a les necessitats d’escoles, entitats, famílies i grups apostant per la qualitat en el seu creixement i consolidació constant. L’empresa posa a l’abast més de 150 cases de colònies distribuïdes principalment a Catalunya i gestiona a la seva totalitat varies d’aquestes cases, oferint un programa educatiu de lleure amb personal propi gràcies al seu departament intern educatiu i de monitors. Més informació: https://www.eixestels.com/

Sobre Imago
Imago és una de les principals agències de màrqueting i comunicació especialitzada en el sector infantil i familiar. Amb 18 anys d’experiència, ha desenvolupat campanyes per a diverses marques de sector infantil i familiar com Jovi, Educa Borràs, Mayoral, Abacus, Feria Bebé, Haribo, Funrise o Planeta Junior, entre d’altres. A més de marques de diferents sectors, des del gran consum a l’audiovisual, com Paramount, TNT, Warner, Bruno Vassari, Vytrus, Font Vella, Planeta, Damm o Bimbo.