coding giants_web logo

Coding Giants

Coding Giants és una escola internacional i innovadora per a nens i joves interessats en programació i noves tecnologies. L’escola ofereix una activitat integral amb un gran èxit a molts països (Europa, Àsia, Austràlia i Amèrica del Sud). Potenciem el pensament computacional i la programació per resoldre problemes de la vida quotidiana entre els més joves, on intervenen habilitats intel·lectuals com l’anàlisi lògica de dades, la representació visual de problemes i l’ús d’algorismes.

Coding Giants ofereix cursos presencials i en línia dirigits a nens i adolescents entre els 6 i els 18 anys i compta amb un equip de docents format per programadors professionals. Les seves activitats estan avalades per un ampli grup de pedagogs amb una extensa experiència al sector de l’educació.

Els cursos de Coding Giants duren tot l´any escolar, de setembre a juny, amb classes de programació adaptades als diferents grups d´edat. També ofereixen cursos més curts intensius, cursos durant la setmana santa o l´estiu i tallers gratuïts. Les classes es preparen i es fan de manera que despertin l’interès i les ganes d’aprendre dels alumnes.

 

Sequeix-los a: