Storytelling

Storytelling: l’art d’explicar històries

  • En el marc del Cicle de Comunicació Digital, els socis de KID’S CLUSTER han assistit a una masterclass sobre storytelling a càrrec de Toni Tugores
  • La primera de les tres sessions del cicle va tractar sobre la definició de les diferents audiències que conformen el mercat infantil i familiar, de la mà d’Afterscool i The Modern Kids and Family

Barcelona, 14 de maig de 2019

Les xarxes socials juguen un paper clau en la captació i fidelització de clients. Les marques comercials tenen l’oportunitat de crear comunitats a les diferents xarxes, la qual cosa els permet estar en contacte directe amb el seu públic objectiu i analitzar-ne els hàbits i comportaments. Elaborar i seguir una estratègia de comunicació digital permet a les organitzacions no només potenciar la seva imatge de marca, si no també generar engagement amb el públic, guanyar posicionament i generar coneixement i confiança. Amb la intenció de donar resposta a les necessitats de les seves empreses i organitzacions membres, KID’S CLUSTER ha organitzat un cicle de tres sessions formatives sobre comunicació digital que tenen per objectiu impulsar les estratègies digitals de les empreses orientades al mercat infantil i familiar.

El cicle cobrirà tres aspectes clau a tenir en compte a l’hora de dissenyar una estratègia de comunicació digital coherent i efectiva: l’anàlisi de l’entorn i la segmentació del públic objectiu; l’elaboració d’un relat que permeti connectar amb el target a través de missatges memorables; i, finalment, el retorn de la inversió i la presència a xarxes.

El passat 14 de maig, els socis de KID’S CLUSTER van poder gaudir d’una trepidant masterclass de la mà de Toni Tugores, Director Creatiu a Aftershare.TV, l’empresa del mediàtic publicista Risto Mejide, i professor a Complot Escuela de Creativos. Tugores va donar les claus de l’art d’explicar històries: emotivitat, experiència, humanització de les marques i personalització o ressonància són alguns dels exigents requisits que hem de complir a l’hora de crear relats rellevants i memorables.

El cicle tancarà properament amb una darrera sessió sobre el retorn d’invertir en comunicació més enllà de la presència a xarxes.