The Period Game

Daniela Gilsanz i Ryan Murphy es van conèixer a la Rhode Island School of Design. En una de les assignatures els van demanar que pensessin i dissenyessin un nou producte amb possible sortida comercial. El resultat va ser The Period Game, un joc de taula sobre la menstruació que vol canviar l’enfocament de com s’explica als nens i nenes. El joc vol explicar quins són els canvis que es produeixen en el cos de les dones quan tenen la regla de forma divertida, comprensible i normalitzant-ne el vocabulari.

The Period Game consisteix en un taulell i un seguit de peces i cartes. El primer participant que completa el recorregut previst guanya la partida. A més, el joc ve amb un llibret d’instruccions i amb un altre de pedagògic sobre la menstruació.

Els dos emprenedors han utilitzat la plataforma Kickstarter per recollir fons necessaris per desenvolupar el joc, que ja es pot reserva des del passat 5 de febrer. Està previst que el joc es comenci a distribuir als primers compradors a partir de maig del 2019 a un preu de 39€.