The Mark: Luxe infantil

Considerat com un dels hotels amb més classe de l’Upper East Side, l’hotel Mark és també un dels més family-friendly. Els nens de totes les edats són benvinguts amb una gran varietat de comoditats, la majoria d’elles decorades amb les icòniques ratlles blanques i negres que identifiquen l’hotel.

Així, els pares estan encantats de saber que l’hotel ofereix cotxets de la marca Maclaren, per fer menys feixugues les interminables caminades per Madison Avenue i Central Park. Els nens també agraeixen una bossa de benvinguda que, a banda d’un osset de peluix, porta una interessant col·lecció de joguines seleccionada per la botiga del barri Zittles. I els nens una mica més grans podran gaudir d’un circuit específic al Metropolitan Musem of Art. I és que Mark Hotel ha aprofitat la proximitat al museu per crear un producte adaptat a nens d’entre 10 i 13 anys.

Finalment, els nens i nenes també troben un atractiu a l’habitació amb forma de tenda índia. Allà poden llegir, jugar o desconnectar dels seus pares.

https://www.themarkhotel.com/the-mark-experience/for-little-guests/#
https://www.forbes.com/sites/sherrienachman/2015/10/13/the-super-swank-mark-hotel-is-the-ideal-place-for-kids/