Subbuteo femení

Mica en mica l’esport femení va obtenint més popularitat i reconeixement. I una bona prova és la presentació, fa pocs dies, d’una edició especial de Subbuteo amb les jugadores del Chelsea i l’Arsenal, la primera feta mai amb dones esportistes. Aquesta edició es va realitzar per promocionar la final de la Copa Femenina d’Anglaterra (FA Cup), jugada entre aquests dos equips. De moment s’ha fet una versió promocional del joc molt limitada i que només es distribueix a través de les xarxes socials, però HASBRO ja està pensant en comercialitzar-la pels canals regulars.

Subbuteo és un llegendari joc de taula basat en el futbol. Va ser inventat l’any 1929 i en els anys 60 va obtenir una popularitat extraordinària. Es va assegurar que en aquells moments un de cada cinc nens anglesos tenia el joc a casa. De fet, hi ha tants jugadors que fins i tot existeix una federació internacional que organitza competicions i en fixa el reglament.

https://www.standard.co.uk/sport/football/subbuteo-launch-first-ever-women-s-football-set-ahead-of-fa-cup-final-between-arsenal-and-chelsea-a3829386.html