Storyball

Chen, Meir i Yuval són tres amics de la infància que van fundar originalment Storyball amb l’objectiu de facilitar la rehabilitació i la fisioteràpia per a pacients joves. Però un cop van tenir el producte a les mans van entendre que havien creat un producte que combinava el joc tradicional amb històries interactives, i sense cap necessitat de pantalla pel mig. Quelcom que havia d’estar a l’abast de tots els nens i nenes del planeta.

El concepte de Storyball és crear la il·lusió que el nen o nena està dins d’un vídeojoc. Però enlloc de prémer botons, han d’actuar de veritat. És a dir… si han de nedar, caldrà que es llencin a l’aigua. L’element central del joc és una pilota de la mida de les que s’utilitzen al beisbol. Cada bola inclou una història amb diferents reptes gamificats que es van anunciant mitjançant un audio: des de lluitar contra malvats fins a ballar desesperadament. I, per suposat, es poden compartir amb els amics. I, per arrodonir-ho, la bola es cobreix amb una funda de silicona que representa un personatge. I cada funda incorpora noves històries i nous reptes per aconseguir. Una app també permet renovar el contingut periòdicament i seguir els progressos del jugador.

Storyball s’ha finançat gràcies a la plataforma de crowdfunding Kickstarter aconseguint en poc temps 136.000$, cinc vegades més de les previsions dels emprenedors. La joguina es començarà a vendre els propers dies però ja es pot reservar.

https://www.kickstarter.com/projects/848480002/storyball-the-screen-free-smart-toy-that-keeps-kid