Rentar-se les dents des del primer dia

Raspalls de dents per nadons. El producte pot semblar tenir poca sortida comercial però la idea té tot el sentit del món: que els nadons adquireixin hàbits d’higiene essencials imitant el que fan els seus pares.

La firma austríaca MAM ha llençat al mercat el kit “Learn to Brush” que inclou dos raspalls pràcticament idèntics, un de pràctica i un de neteja pels nadons. El raspall de pràctica té un mànec extrallarg per facilitar-ne l’ús i un protector perquè no es facin mal a l’interior de la boca. Un cop han après els moviments i s’han familiaritzat amb l’instrument, els nadons poden passar al seu raspall propi, dimensionat per les mans petites, amb el capçal petit i amb un tacte ultra-suau. ambdós raspalls han estat dissenyats i desenvolupats per experts mèdics.

El producte, que està indicat per nadons a partir de cinc mesos d’edat, es ven a un preu de només sis euros des de la pròpia botiga online de MAM. Aquest kit de raspalls ha aconseguit el premi de millor producte innovador de 2019 per la Juvenile Products Manufacturers Association.

https://www.mambaby.com/shop/us_int/learn-to-brush-set-2774.html