Recicla les teves peces de LEGO

Segons els càlculs de l’empresa danesa LEGO hi ha una mitjana de 62 peces de LEGO per persona al món, i els nens i nenes del planeta ocupen 5.000 milions d’hores anuals jugant-hi. Però quantes d’aquestes peces no s’utilitzen? Quantes queden a dins d’una caixa, d’un cubell o d’una bossa de plàstic? I quants nens i nenes amb pocs recursos estarien encantats de poder accedir-hi?

Fruit d’aquesta reflexió va sorgir el projecte REPLAY. Mitjançant una web específica, la companyia ha posat facilitats perquè els propietaris de peces de LEGO dels Estats Units puguin donar-les a altres infants que no tenen recursos suficients per comprar-les. La iniciativa s’ha articulat a través de les ONG Teach For America i Boys & Girls Clubs of Boston, que seran els encarregats de rebre les peces i donar-lis una nova vida.

Amb aquest senzill projecte, LEGO aconsegueix reposicionar la marca al voltant d’uns valors universals com la solidaritat i la reutilització, i, al mateix temps, fer arribar més producte a més nens i nenes sense pràcticament cap cost.

https://www.lego.com/en-us/campaigns/replay