PRESENTACIÓ

Un clúster és un grup d’empreses i institucions que operen en un mateix mercat i que s’ajunten per obtenir avantatges competitives. És una nova manera d’entendre els negocis basada en col·laborar més per competir millor.

Des del 2010 KID’S CLUSTER agrupa a les empreses i organitzacions catalanes que busquen un espai comú on obtenir més recursos per impulsar els seus negocis i serveis orientats al sector infantil.  Actualment el clúster està format per més de 60 entitats privades i públiques que apleguen a més de 18.000 professionals del sector i que suposen una facturació combinada de 2.200 milions d’euros anuals.

Un dels secrets de l’èxit del clúster està, precisament, en la seva diversitat. Els nostres associats representen a tots els segments de la cadena de valor i això garanteix aproximacions diferents i molt qualitatives a un objectiu comú: la millora de les possibilitats de negoci. Les seves aportacions permeten enriquir la xarxa de contactes i les possibilitats d’impulsar projectes compartits. En definitiva permet donar valor a una frase que ens agrada utilitzar: sumar multiplica.

KID’S CLUSTER forma part del programa Catalonia Clusters de la Generalitat de Catalunya, i està acreditat a nivell europeu amb el Bronze Label de l’European Cluster Management Excellence. Aquests reconeixements garanteixen la qualitat de la gestió del clúster i refermen el nostre objectiu d’excel·lir com a organització.

Els nostres valors

Pertànyer a KID’S CLUSTER també comporta compartir i assumir uns valors que hem aprovat entre totes les organitzacions associades i que apliquem en la nostra gestió diària. És la millor garantia d’un servei de qualitat, transparent i responsable.

 • COMPROMÍS

  Ens comprometem amb el desenvolupament integral dels infants

 • COL•LABORACIÓ

  Generem espais de confiança que permetin el coneixement entre empreses i la creació d’aliances estratègiques

 • INNOVACIÓ

  Impulsem i transformem idees en projectes que tinguin impacte en el mercat i que ens permetin explorar nous horitzons

 • TRANSPARÈNCIA

  Som una entitat íntegra i oberta, transparent i honesta en la gestió i les actuacions que realitzem.