El paper de paret magnètic

Es diu Interactive Magnetic Dino Wallpaper i és el guanyador de la última edició dels premis Etsy de disseny. Consisteix en un paper pintat de paret que incorpora un material magnètic. Això permet que es puguin enganxar-hi petits personatges que es poden moure. El resultat és que una paret es converteix en un enorme espai on els nens i nenes poden expressar la seva imaginació i construir les seves històries d’una manera senzilla i atractiva.

La dissenyadora d’aquest innovador producte es diu Sian Zeng, i assegura que el paper pintat, tot i estar en cert retrocés com a element decoratiu, pot donar una enorme personalitat en la decoració d’una casa, i especialment a les estances infantils. A més, amb aquesta nova proposta, s’estimula la creativitat i la imaginació.

La proposta que va guanyar el premi està dibuixada a mà, i inclou un escenari ple de boscos, muntanyes i dinosaures. Els elements complementaris que s’hi poden enganxar són més dinosaures, exploradors, helicòpters i altres personatges imprescindibles per construir una gran aventura a la paret de l’habitació. Sian Zeng està treballant ja amb nous dissenys per ampliar la seva gamma de productes.

https://www.sianzeng.com/collections/magnetic-wallpapers

https://www.etsy.com/es/listing/195544231/magnetic-dino-wallpaper-verde-amarillo?ref=finds_e