Els millors cangurs del món

Durant les festes de Nadal, el cor de Nova York bull de gent que fa tot tipus de compres. Una marató consumista que es fa difícil de gestionar amb tota la família. Conscients d’això, els responsables de la botiga de joguines CAMP Store han creat un servei tan atractiu per pares com per nens: una festa de pijames. Els monitors de CAMP es queden durant tres hores els teus fills a la impressionant botiga experiencial de la cinquena avinguda. Estem parlant d’un espai espectacular amb milers de joguines per a totes les edats però en el que també podran participar de la minidiscoteca, taller de manualitats i contes, entre moltes altres coses i fins a les 9 de la nit.

El negoci per CAMP Store és rodó: atreuen als pares amb les criatures fins a les botigues, ingressen 60 dòlars pel servei que presten als nens (que es passen tres hores provant les joguines de CAMP) i donen un servei que cap altre competidor directe pot donar.

CAMP Store és una de les botigues experiencials de referència en el segment infantil per la seva capacitat d’innovació i atracció.

https://camp.com/activities/123-date-night-pajama-party?activityId=1977