#LEscolaNoEstàSola

Aquest és un espai ideat per reunir i donar visibilitat als productes i serveis de les empreses del sector infantil i familiar que tenen per objectiu contribuir a millorar la formació dels més petits. A #LEscolaNoEstàSola hi trobareu informació sobre projectes, productes, serveis, aplicacions, consells o activitats que el sector empresarial està impulsant per millorar o facilitar la tornada a l’escola, contribuir als processos d’aprenentatge dels infants dins i fora de l’aula, o donar suport a les escoles i docents. L’objectiu és doble: oferir a les famílies un recurs clau on trobar totes les propostes per aprendre jugant, llegint, cuinant o programant; d’altra banda, agrupem en un sol espai tota l’expertesa que aglutinem com a clúster per compartir, informar i connectar empreses, usuaris i agents d’entorn amb l’objectiu de multiplicar la col·laboració a través de la innovació.

Namaka

Namaka - Una revista per a gaudir i treballar a classe

Namaka ajuda als docents i ofereix una revista plena de recursos per treballar les diferents competències del currículum escolar de primària. La publicació ofereix contingut d'interès per als estudiants a través d'una revista molt cuidada a nivell visual.
SomDocents

SomDocents - Formant els formadors

SomDocents s'adapta a la nova situació actual per tal d’apropar als i les docents eines tecnològiques i d’aquesta manera facilitar la seva tasca a les aules, ja sigui presencialment o en línia. Mitjançant cursos de formació i packs descompte en els cursos de competències digitals, han aconseguit que molts més professors i professores apliquin solucions que poden resultar útils en l’àmbit educatiu i que, de fet, estan específicament pensades per a resoldre el dia a dia a l’aula.
staedtler

Staedtler - Reinventant el llàpis

Amb el Noris digital classic STAEDTLER va crear un llapis digital per tablets i smartphones amb el tacte d'un llapis convencional. El 2020 STAEDTLER fa un gran pas i llança el nou Noris digital jumbo, amb goma d'esborrar integrada. Un llapis stylus funcional en format gruixut que no només els encanta als nens.
portaventura

PortAventura - Ecoeduca, per un futur més sostenible

PortAventura proposa enguany un programa de colònies escolars dins de les seves instal·lacions enfocades a combinar aprenentatge, diversió i compromís amb el mediambient. L'objectiu del resort és traslladar els seus compromisos amb la sostenibilitat als escolars, aportant valors educatius i educant en actituds que afavoreixin un futur més sostenible per a les properes generacions.
tarres

Fundació Pere Tarrés - El lleure educatiu acompanyant l'escola

La Fundació Pere Tarrés elabora un informe de balanç de les colònies i casals d’aquest estiu amb aprenentatges clau per l’inici de curs escolar.

Pack Màgic - Pack Màgic a l'escola

PACK MÀGIC A L’ESCOLA permet als centre educatius la visualització col·lectiva d’un catàleg de pel·lícules de la distribuïdora de cinema infantil PACK MÀGIC a través d’una subscripció per un curs escolar.
English

English Summer + Petit Style - El primer campament de moda per a infants

Dos socis de KID'S CLUSTER col·laboren en el primer campament de moda per a infants. La moda i el temps lliure s'uneixen en la IV Edició del KIDS FASHION CAMP.
esteam

eSTEAM education - El poder de les competències tecnològiques

Aquest curs ve farcit de novetats adaptades al context educatiu actual en el què Esteam Education aposta per apropar les seves activitats directament als més joves, perquè #LEscolaNoEstàSola. Us les presentem.
devir

Devir - Jocs a l'aula i Devir Home Academy

Devir, empresa pionera en l'edició de jocs de taula per a totes les edats, compta amb dues propostes que posicionen el joc com a element clau en l'educació dels nens i nenes.
Alimmenta

Alimmenta - El fred i les defenses dels infants

Comencen els dies de fred i després d'un any complicat tant per als nens com per als adults, començar el curs escolar amb unes bones defenses és indispensable perquè els nostres fills estiguin sans i mantinguin allunyats als virus.
sentinel

Sentinel - Protegits, però no atabalats

Sentinel dissenya i distribueix les mascaretes Sentinel Protect: les mascaretes protectores més lleugeres i còmodes tant per a adults com per als més petits.
serhs

Serhs Food - El repte dels menjadors escolars

SERHS Food, empresa de restauració col·lectiva, ha activat aquests últims mesos la línia de menús d'emergència per a tot tipus d'espais amb necessitats de restauració.
kids&us

Kids&Us - Flexibilitat, la clau de l'adaptació al canvi

Kids&Us ha digitalitzat el seu innovador mètode pedagògic d'aprenentatge d'anglès per a assegurar la continuïtat de les classes independentment de la situació sanitària.
tbkids

TbKids - Els extraescolars tecnològics, més necessaris que mai

Des TbKids, empresa dedicada a la robòtica educativa, seguiran apostant aquest curs per oferir formació tecnològica per als més petits.
Abacus

Abacus - Una aposta per la tecnologia i el consum responsable

Abacus aposta per apropar a les famílies els productes tecnològics i productes per facilitar la feina a casa per a la millora de l'ergonomia dels nous espais de treball en l'entorn domèstic.
Jovi

Jovi - Adaptar-se a la nova realitat

Jovi, ofereix a les escoles tant productes en formats individuals com productes fàcilment divisibles en porcions per minimitzar el contacte entre alumnes.
Staedtler

Staedtler - Un estoig més sostenible

Aquest any més que mai, la firma alemanya reforça la seva aposta per la protecció de l'entorn amb un producte sostenible i de producció de proximitat.
Oxford

Oxford - Del paper a la pantalla

Els quaderns i agendes Oxford són un imprescindible en qualsevol motxilla. Ara, Oxford no només està en les motxilles sinó també en els dispositius electrònics d'alumnes i mestres.
edebé

edebé - Tornar a començar amb tots els recursos

Després de sis mesos sense trepitjar les aules, l'alumnat ha viscut la pandèmia com un autèntic aturada en les seves rutines acadèmiques. El Grup edebé vol acompanyar a alumnes i docents en aquest inici de curs amb recursos didàctics per reprendre els aprenentatges de l'any anterior.
kids-corona

Hospital Sant Joan de Déu - Kids Corona

L'Hospital Sant Joan de Déu va posar en marxa el passat mes d'abril la plataforma Kids Corona per estudiar la incidència i transmissió de virus entre nens, nenes i embarassades.
Kunde

Kunde - L'ukelele a l'escola

Kunde School es un projecte de Kunde Brand que té com a objectiu incentivar la introducció de l'ukelele a les escoles, com a instrument per practicar la música. L'ukelele és un instrument amb molt de potencial, més dinàmic i més actual que alguns instruments que tradicionalment han tingut el protagonisme de les classes de música.
marinva

Marinva - El pati de les escoles: un espai ple d’oportunitats educatives

L’inici de curs ha propiciat que els centres educatius reflexionin sobre els espais de l'escola i el seu rol educatiu per tal d’adaptar-los a la nova realitat. En aquest punt cal destacar el pati com a espai clau per les seves dimensions, pel fet d’estar a l’aire lliure, o per l’ús compartit que té, entre d'altres.
Cinesa

Cinesa - El cine a l'aula, l'aula al cine

CINESA SCHOOLS és una iniciativa de CINESA que proposa projeccions de cinema dirigides a centres educatius i de formació. Conscients del gran valor pedagògic del cinema, des de CINESA han preparat una selecció de pel·lícules amb un alt potencial educatiu perquè l’alumnat gaudeixi de l’aprenentatge a les sales de cinema.
cruïlla

Editorial Cruïlla - Tornem com sempre, tornem com mai

L'editorial Cruïlla ha posat en marxa aquest inici de curs la campanya "Tornem com sempre, tornem com mai". El seu objectiu és recolzar infants, famílies i mestres amb recursos i continguts d'interès per fer front a aquests dies tan especials, plens de reptes però també d'oportunitats.