kid

KID’S CLUSTER organitza el KID’S INNOVATION DAY, la primera trobada del sector infantil i familiar

  • Més de 100 empreses i organitzacions vinculades a l’àmbit infantil i familiar estan emplaçades a trobar-se el proper dimarts 27 de novembre a Barcelona
  • L’esdeveniment comptarà amb ponències i debats que giraran al voltant de la innovació i dels reptes que comparteixen les empreses del sector

El proper dia 27 de novembre tindrà lloc el primer KID’S INNOVATION DAY, un esdeveniment únic per incentivar la reflexió al voltant de l’actualitat i el futur de l’àmbit infantil i familiar que aplegarà més de 100 empreses i entitats de sectors diversos. El KID’S INNOVATION DAY té per objectiu que els participants puguin generar sinèrgies i detectar oportunitats en torn als reptes que comparteixen a través d’una jornada inspiradora i transformadora.

A tal fi, l’esdeveniment comptarà amb un format àgil estructurat en diferents parts pensades per incentivar la innovació i la interacció entre els assistents. Jaime García Cantero, Director Creatiu i de Continguts de EL PAÍS Retina, serà l’encarregat de donar el tret de sortida a l’acte. Cantero, expert en la detecció de noves tendències en tecnologia i en l’anàlisi de l’impacte d’aquestes sobre la vida de les persones, oferirà als assistents una ponència sobre la importància de revolucionar el sector mitjançant la innovació que porta per títol “La revolución de las ideas: innovar en tiempos de unicornios y cisnes negros”.

A continuació, empreses del sector infantil i familiar exposaran els seus projectes més innovadors en format elevator pitch. Aquestes organitzacions han destacat d’entre les diverses que han presentat els seus projectes per ser les més creatives i innovadores a l’hora d’aplicar solucions amb l’objectiu de millorar el desenvolupament holístic dels infants i la vida de les famílies.

La jornada comptarà també amb tres debats interactius al voltant dels reptes clau del sector, detectats arrel de l’estudi La Família Que Ve: El Futur de l’Educació, Alimentació i Hàbits Saludables, i Lleure i Oci en Família. Cada taula de debat comptarà amb la participació de quatre ponents experts en la matèria provinents d’empreses i organitzacions tals com PortAventura, Caprabo, l’Hospital Sant Joan de Déu, la Fundació Jaume Bofill, Educa Borrás o el Grupo Edebé, entre d’altres.

Amb aquest esdeveniment, KID’S CLUSTER vol oferir a les empreses del sector l’oportunitat de compartir coneixement i generar noves col·laboracions entre elles amb el focus posat sobre la innovació i amb l’objectiu de construir conjuntament el futur del sector infantil i familiar.

Programa de l’acte i entrades disponibles aquí.