KID’S CLUSTER Day, 7 anys de clúster

Dimarts 11 de juliol 2017, vàrem celebrar l’aniversari de KID’S CLUSTER a l’Hotel SERHS Rivoli Rambla. Enguany el KID’S CLUSTER Day ha tingut com a objectiu ser un punt de trobada dels socis, empreses i agents del sector per celebrar 7 anys de clúster.

La inauguració de l’acte va estar a càrrec del director general SERHS Tourism & Hotels, el Sr. Josep Maria Bagudà que va aprofitar per fer un recorregut de l’activitat del clúster durant aquests anys i les aliances que han sorgit fruit de la participació al clúster. També va animar a les empreses a seguir col·laborant per generar noves oportunitats.

Seguidament, el Sr. Joan Martí, gerent de dinamització de clústers d’ACCIÓ va fer una intervenció sobre el valor de pertànyer a un clúster, en concret, sobre com el clúster pot ser una eina per a la internacionalització de les empreses, la creació de sinergies interclúster i la connexió amb start-ups.

L’Anna López, la clúster manager del KID’S CLUSTER va aprofitar per presentar el clúster, els reptes estratègics i les properes activitats. A més va informat del proper llançament del nou web i d’un projecte anomenat mapa de coneixement que te com a objectiu mapejar les relacions entre els socis per identificar més sinergies i generar noves col·laboracions.

A continuació i amb l’objectiu de conèixer millor que mou a les noves generacions, la Sra. Paloma Cordón, responsable de comunicació i Social Media Strategist ens va introduir en el fenomen fan i com cerquem la nostra identitat ja des de l’adolescència a través de la música.

L’acte va acabar amb un còctel on tots els assistents van poder compartir networking i van tenir l’ocasió de compartir coneixements i bona música.

Des de KID’S CLUSTER volem agrair  la participació de tots els assistents que vàreu compartir el KID’S CLUSTER Day amb nosaltres!

I per recordar aquest gran dia, podeu descarregar les fotografies del KID’S CLUSTER Day en el següent   link 

Moltes gràcies!