Imaginique, el festival

Les famílies que estiguin a Singapur durant les dates de Nadal (del 13 al 22 de desembre) podran assistir a IMAGINIQUE, un innovador festival d’arts infantil. Aquest esdeveniment té per objectiu incentivar la curiositat dels nens i nenes entre 0 i 12 anys i ajudar-los a reforçar la seva autoestima a través del teatre, la dansa i la diversió.

Hi ha moltes coses que fan IMAGINIQUE un esdeveniment únic. En primer lloc que els nens són els centre de l’espectacle. Es converteixen en protagonistes mitjançant experiències físicament immersives, atès que se situen en el mateix escenari on té lloc l’activitat. A més, totes les actuacions són no-verbals i inclusives, de manera que tothom les pot gaudir. El programa s’arrodoneix amb sessions tècniques i workshops adreçats a les persones que cuiden dels infants i amb jornades de newtworking perquè els diferents artistes que participen al festival es puguin conèixer entre ells i incentivar la creació d nous projectes pel públic infantil.

La idea d’IMAGINIQUE va sortir de sumar el millor de cada festival infantil que s’organitza a ciutats com Edimburg (Escòcia), Brisbane (Austràlia) o Okinawa (Japó). També s’han agafat referents de la creixent xarxa de “baby theatres” que s’estan estenent arreu del món.

https://imaginique.sg/