Globus d’aigua sense globus

Poques coses hi ha més divertides que una guerra de globus d’aigua. El problema és que per fer-les cal utilitzar plàstics d’un sol ús i que després no es poden recuperar i contaminen el nostre entorn. Però les guerres de globus sense globus estan més a prop del què es pugui pensar.

Una emprenedora nord-americana, Clarissa Redwine, ha llençat Splat! un kit perquè els nens aprenguin a fer esferificacions d’aigua i, de passada, unes lliçons de química. I és que per esferificar aigua només calen dos productes químics força comuns: el lactat de calci i l’alginat de sodi. Quan es barregen aquests dos elements en les proporcions adequades es crea una membrana de gel a la que s’hi pot injectar qualsevol líquid a l’interior. A més, són elements totalment inocus per a persones i animals, i, per tant, 100% segurs pels infants.

Els kits de Splat! inclouen els productes i els set passos que calen seguir per esferificar aigua. El producte encara està en fase de recollida de fons per poder posar-lo al mercat properament.

https://www.kickstarter.com/projects/clarissaredwine/plastic-free-water-balloons