Fira de Barcelona presenta La Ciutat dels Somnis

Fira de Barcelona es va plantejar fer un canvi de continguts i transformar el tradicional Festival de la Infància, amb més de 50 anys d’història, en un nou esdeveniment que com a fil conductor fossin les Professions : que vols ser de gran?

El divendres 20 d’octubre presentava als socis de KID’S CLUSTER en què consistia aquest nou format, més innovador, inspirador, creatiu, però sobre tot un compromís amb la infància i el futur en el que conviden a participar a totes aquelles empreses i entitats que vulguin sumar-se al projecte.

L’esdeveniment es celebrarà del 27 al 30 de desembre i te previst una assistència de més de 20.000 nens i nenes d’entre 4 i 12 anys.

En aquest nou esdeveniment Fira Barcelona comptarà amb la implicació dels grans salons de Fira de Barcelona i la creació d’activitats a través de les empreses, generant noves oportunitats i col·laboracions tot creant La Ciutat dels Somnis, on els infants jugaran a ser i descobriran les professions en el marc d’una ciutat com a escenari.

La sessió va servir també per reflexionar sobre la necessitat de dissenyar experiències d’oci familiar que tinguin en compte no només els infants, sino tots els membres de la família, va permetre generar networking entre els assistents i establir col·laboracions per a treballar projectes de valor compartit en el clúster en el marc d’aquest esdeveniment.

Més informació: info@kids-cluster.com