Sostenibilitat

WEBINAR: La sostenibilitat corporativa: generar valor social com a estratègia de negoci competitiva

Dia: 08/05/2020

Hora: 10:00 - 11:00


En el marc de l’aposta d’ACCIÓ per l’estratègia de generació de valor compartit i la integració de la sostenibilitat com a eix de millora de la capacitat competitiva dels membres dels clústers catalans, Roots for Sustainability (R4S) i KID’S CLUSTER impulsen un webinar per tal de sensibilitzar i inspirar els membres del clúster al respecte.

En la sessió, es descriurà de forma introductòria el concepte de valor compartit i les oportunitats de negoci que la seva generació representa, i es desenvoluparà com aquest es relaciona amb la integració de la sostenibilitat com a estratègia competitiva clau empresarial. Alhora, es farà una breu presentació del projecte que s’implementarà a KID’S CLUSTER per la identificació d’estratègies de generació de valor compartit i la mesura dels resultats socials i mediambientals de l’empresa. Addicionalment, els participants del Webinar tindran l’oportunitat de participar en la discussió posterior a les presentacions mitjançant una ronda de Q&A amb els ponents de la sessió.

PONENT: Raimon Puigjaner, co-fundador de Roots for Sustainability (R4S). Màster en Relacions Internacionals (especialitzat en Política Econòmica Mediambiental) per l’Institut Barcelona d’Estudis Internacionals i Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Pompeu Fabra. És co-fundador i soci de Roots for Sustainability (R4S), així com cofundador i president de B Lab Spain. En afegit, és assessor estratègic independent del Banc Interamericà de Desenvolupament (BID) – pel qual va treballar en exclusiva de l’2012 a 2015 -, donant suport a la seva Divisió d’Aigua i Sanejament a Washington, D.C. Actualment, és també consultor extern de l’Associació Internacional de l’Aigua (IWA, per les sigles en anglès), donant suport a la institució en la promoció i implementació d’AquaRating (un sistema de qualificació per a prestadors de serveis d’aigua i sanejament) a Àsia, Àfrica i Europa de l’Est. Acumula més de 12 anys d’experiència en els camps de les mètriques d’acompliment i d’impacte, els negocis inclusius a la Base de la Piràmide (BdP) i d’impacte social, i les aliances intersectorials i la internacionalització i innovació empresarial (específicament en el sector mediambiental).

Sessió oberta a no socis de KID’S CLUSTER. Vols més informació sobre el clúster? Escriu-nos a info@kids-cluster.com

ATENCIÓ: l’enllaç per accedir a la sessió s’enviarà el dia anterior a la mateixa

Inscripcions

Les reservas estan tancades per aquest esdeveniment.