Storytelling: connectar amb el nostre target a través de missatges memorables

Dia: 14/05/2019

Hora: 10:00 - 12:00

Lloc: UPF Ciutadella
Ramón Turró, 3, Barcelona


Aula 13.005 de l’Edifici Ramon Turró (c/ Ramon Turró, 3)

Les xarxes socials juguen un paper molt important pel que fa a la captació i fidelització de clients. Les marques comercials tenen l’oportunitat de crear comunitats a les diferents xarxes, la qual cosa els permet estar en contacte directe amb el seu públic objectiu i analitzar-ne els hàbits i comportaments. Elaborar i seguir una estratègia de comunicació digital ens permetrà no només potenciar la nostra imatge de marca, si no també generar engagement amb el nostre públic, guanyar posicionament, generar coneixement i generar confiança.

Tot i així, construir, fer créixer i mantenir les comunitats digitals comporta una sèrie de reptes. A la vista d’aquesta realitat, i responent a les necessitats del sector pel què fa a disposar de més eines i coneixements sobre comunicació a través de xarxes socials, KID’S CLUSTER proposa un cicle de tres workshops de comunicació digital dirigida a infants i famílies que tractaran temes específics:

  1. Definició d’audiències: la correcta definició de l’audiència representa el 50% de l’èxit de l’estratègia digital
  2. Storytelling: l’art de connectar amb el target a través de missatges memorables
  3. Retorn de la inversió: convertir la presència a xarxes en vendes

A qui va dirigit el cicle de comunicació digital?

  • Empreses i entitats del sector infantil i familiar amb interès en reforçar la seva estratègia digital
  • Empreses i entitats que pertanyin a la cadena de valor dels productes i serveis infantils que vulguin aprofundir en el coneixement del target infantil i familiar

Workshop 2: Storytelling

Storytelling és l’art de connectar amb la nostra audiència a través de la narració d’una història. Explicar la nostra marca mitjançant missatges memorables que arribin al nostre públic objectiu ens obre la porta a generar empatia, compromís i fidelitat, alhora que ens permet expressar qui som i quins valors tenim com a marca.

Vine a descobrir en què consisteix la generació de continguts rellevants per elaborar un relat consistent. En aquest workshop comptarem amb Toni Tugores, Director Creatiu a AftershareTV i professor de Complot Escola de Creativitat Barcelona, per aprendre les noves formes del relat que ens permetran crear continguts atractius que s’adaptin a qualsevol tipus de format.

Programa de la sessió: properament

Sessió exclusiva per a socis de KID’S CLUSTER. No ets soci i hi estàs interessat? Escriu-nos a info@kids-cluster.com

Inscripcions

Les reservas estan tancades per aquest esdeveniment.