Meet-up educació

Meet-up educació

Dia: 10/05/2019

Hora: 9:45 - 13:30

Lloc: TeamLabs
Pallars, 73, Barcelona


Amb la primera edició del KID’S INNOVATION DAY, celebrat el passat més de novembre, vam iniciar tres debat al voltant de tres reptes del sector: l’oci i el lleure en família, l’alimentació i els hàbits saludables, i el futur de l’educació. Des de KID’S CLUSTER entomem el testimoni de les conclusions que vam compartir en aquella jornada i us convidem a reflexionar en major profunditat sobre tots tres reptes en sessions i projectes específics per a cadascun d’ells. El proper 10 de maig, vine a compartir els reptes que planteja el canvi de paradigma que està vivint l’educació.

Família, empreses, entitats, comunitat i escola conformen una realitat en què els inputs d’aprenentatge dels infants es troben tant dins com fora de les aules. Catalunya compta amb una gran riquesa d’iniciatives públiques i privades de caràcter educatiu, de lleure, culturals i socials que, juntament amb l’educació formal, dibuixen un panorama educatiu divers, propiciant que els infants rebin una educació més enllà dels aprenentatges curriculars.

Què us proposem? 

Una dinàmica adreçada a potenciar processos de reflexió i participació del màxim d’agents d’entorn possibles al voltant del tema que ens ocupa. Es tracta d’una jornada en què les persones que assisteixen aportin la seva perspectiva sobre el tema a debatre i escoltin les d’altres persones per conèixer i connectar amb altres formes de veure, ampliant així la seva visió. En definitiva, crear un espai de diàleg col·laboratiu, on es comparteix el coneixement i la creació de possibilitats per a iniciar línies de treball o explorar oportunitats de dur a terme projectes a futur.

A qui va dirigit el meet-up d’educació?

  • Centres educatius, escoles, i empreses i entitats vinculades a l’educació no formal i al lleure educatiu
  • Empreses i organitzacions del sector infantil i familiar amb interès per l’àmbit educatiu
  • Altres organitzacions de la cadena de valor i agents d’entorn que formen part l’ecosistema educatiu

Programa
09:45 – 10:00 Arribada i acreditació d’assistents

10:00 – 10:15 Benvinguda i presentació de la sessió – Azucena Lozano, Lab Manager de TeamLabs

10:15 – 11:00 L’escola ja no és només l’escola – Mònica Nadal, Directora de Recerca de la Fundació Jaume Bofill

11:00 – 12:45 World Café (amb pausa per a un esmorzar networking)

  • La metodologia World Café és un format senzill, eficaç i flexible per acollir el diàleg dins de grans grups. Consta dels següents components bàsics: un entorn distès i de confiança, preguntes especialment dissenyades per al context específic, rondes breus de conversa entre persones de perfils i disciplines diferents, un “amfitrió” que recull les aportacions de tothom, un espai de “recollida” per posar en comú les conclusions compartides.

12:45 – 13:15 Dinàmica: dels reptes a les oportunitats

13:15 – 13:30 Cloenda

ATENCIÓ, places limitades! En el cas d’aquesta sessió, si us plau tingues en compte que:

  • La inscripció a la sessió et compromet a participar fins el final de l’activitat
  • Si finalment no pots assistir, si us plau escriu-nos amb antelació a info@kids-cluster.com perquè una altra persona pugui aprofitar la teva plaça

Amb la col·laboració de Dharma Factory, Fundació Jaume Bofill i TeamLabs

Inscripcions

Aquest esdeveniment està complet.