KID’S EVENTS: Quins són els ingredients per organitzar un esdeveniment d’èxit?

Dia: 14/02/2019

Hora: 9:30 - 12:00


L’organització d’esdeveniments i festivals és una tendència que va a l’alça i que genera un gran volum de negoci en el nostre país. Per què son tan rellevants? I quins beneficis pot aportar participar-hi com a marca o entitat? Quins ingredients fan que un esdeveniment adreçat a aquest sector sigui un èxit?

Des de KID’S CLUSTER et convidem a participar en una jornada on presentarem diverses propostes d’esdeveniments i fires del sector infantil amb un doble objectiu:

 1. Desgranar quines són les claus de l’èxit en l’organització de fires, festivals, esdeveniments i trobades adreçades a infants i famílies.
 2. Conèixer fires, festivals i esdeveniments del sector organitzades per empreses membres del clúster amb la finalitat d’intercanviar coneixement per crear experiències diferencials, cercar noves oportunitats de col·laboració i generar més valor a través del clúster.

T’interessa si:

 1. Tens previst organitzar un esdeveniment adreçat al públic infantil i familiar:
  1. Vine a conèixer els ingredients que faran que la teva trobada tingui l’èxit que esperes
  2. Vine a explicar el teu esdeveniment a la resta de socis
 2. Vols conèixer en profunditat quins esdeveniments organitzen els socis del clúster:
  1. Vine a descobrir-los
  2. Participa al workshop de generació d’oportunitats de col·laboració

A qui va dirigit? Empreses dedicades als esdeveniments i fires especialitzades; empreses que ofereixen serveis d’aprenentatge, consultoria i organització d’activitats en el sector infantil.

Sessió exclusiva per a socis de KID’S CLUSTER. No ets soci i hi estàs interessat? Contacta’ns!

OBERTURA D’INSCRIPCIONS PROPERAMENT