JOC

Jornada Joc i Ciutat: El Pla del joc a l’espai públic de Barcelona

Dia: 06/02/2019

Hora: 9:00 - 19:00

Lloc: Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB)
Carrer Montalegre, 5, Barcelona


L’Ajuntament de Barcelona organitzarà el 6 de febrer de 2019 la jornada Joc i Ciutat: el Pla del joc a l’espai públic de Barcelona, a través de l’àrea d’Ecologia Urbana i l’àrea de Drets Socials, i amb el suport de l’Institut Infància i Adolescència de Barcelona.

Objectius de la jornada:

  • Compartir i debatre sobre la importància social del joc a l’espai públic
  • Presentar el primer Pla del joc a l’espai públic de Barcelona amb horitzó 2030, que s’emmarca dins de l’estratègia Barcelona dona molt de joc.

La jornada comptarà, entre molts d’altres, amb la participació de Sam Williams, investigador, consultor i activista del joc; i de Francesco Tonucci, pedagog i investigador al Centre Nacional de Recerca Italià especialista en infància i ciutat, que serà entrevistat per la periodista Mònica Terribas. També tindran lloc diverses taules d’experts que analitzaran i debatran sobre el joc a la ciutat i s’explicaran les experiències d’algunes ciutats que ja incorporen el joc a l’espai públic entre les seves prioritats.

T’interessa si…

  • Ets una entitat, agent social, universitat o centre de recerca, una empresa o administració pública vinculada al joc, a la infància, l’acció comunitària, la salut, l’esport, el disseny urbà, l’arquitectura o el paisatgisme

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS