Innovació social

Dia: 03/05/2018

Hora: 9:00 - 12:00

Lloc: ACCIÓ
Passeig de Gràcia 129, Barcelona


Projectes i noves oportunitats a través de la innovació social en l’entorn infantil

T’has parat a pensar com contribueix la teva organització a construir un futur millor? On l’economia i les empreses es posen al servei de les persones per donar resposta als reptes de la infància en la nostra societat?

L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, ha obert una convocatòria de subvencions per a finançar projectes que impulsin l’economia dels barris. Es busquen projectes arrelats al territori que fomentin l’ocupació, l’emprenedoria i l’empresa, les economies comunitàries i la innovació social i digital.

Aprofitant aquesta oportunitat, des de KID’S CLUSTER volem proposar-vos una sessió amb tres objectius claus:

  1. Presentar les diferents modalitats d’aquest programa
  2. Aprofundir en el concepte d’innovació social i conèixer casos d’èxit en el sector infantil
  3. Generar noves oportunitats de col·laboració entre els socis de KID’S CLUSTER a través de la innovació social

 PROGRAMA

09:00h – 09:15h – Benvinguda i presentació de la sessió, KID’S CLUSTER

09:15h – 09:45h – Presentació del programa de Subvencions “Impulsem el que fas”, Barcelona Activa

09:45h – 10:15h – Què és la innovació social. Oportunitats per a les organitzacions, Ship2B

10:15h – 12:00h – Dinàmica de treball per generar propostes de col·laboració entre els socis de KID’S CLUSTER

 A QUI VA DIRIGIDA

  • Qualsevol organització que vulgui familiaritzar-se amb el concepte d’innovació social per detectar noves oportunitats des d’una vesant econòmica i social.
  • Socis de KID’S CLUSTER que ja treballin projectes d’innovació social i vulguin compartir el seu coneixement i casos d’èxit.
  • Organitzacions que cerquin finançament per a projectes que impulsin l’economia dels barris de Barcelona o cerquin partners per a presentar projectes col·laboratius.

 ON I QUAN

Data: dijous 3 de maig de 2018

Hora: 09:00h – 12:00h

Lloc: ACCIÓ (Passeig de Gràcia 129, 08008 Barcelona)

INSCRIPCIONS

Sessió exclusiva per a socis de KID’S CLUSTER

Confirmació d’assistència a través del formulari web

Més informació: info@kids-cluster.com / M. 663 873 618

No ets soci de KID’S CLUSTER i t’interssa la sessió? Contacta’ns!

 

Sobre el Programa Impulsem el que fas:

Aquest programa busca finançar  projectes nous o ja existents, que busquen millorar la situació socioeconòmica dels districtes o barris de la ciutat. Els projectes han pogut iniciar-se en qualsevol moment de l’any 2017 i poden tenir una durada màxima d’un any.

La línia està dotada enguany amb 1,6M€ i es poden rebre fins al 80% del pressupost total del vostre projecte, amb un màxim de 50.000 euros d’import subvencionat.

L’any passat, es va posar en marxa la primera edició d’aquest programa de subvencions. Mitjançant una concurrència competitiva de 400 propostes, es van aprovar 99 projectes en els àmbits de l’ocupació, l’emprenedoria, l’empresa, les economies comunitàries i la innovació social i digital. La bona acceptació del programa ha portat a preparar una nova edició que sortirà durant aquest 2018.

Més informació sobre el programa Impulsem el que fas  

 

Sobre Innovació social i Ship2B:

La innovació social és una nova  una nova forma de concebre el món dels negocis, demostrant que es poden crear empreses que solucionin els principals problemes socials i mediambientals i que siguin, alhora, altament rendibles.

Ship2B és una fundació privada que té per objecte accelerar projectes empresarials d’alt impacte social posant a disposició dels millors emprenedors la seva comunitat de mentors, experts, entitats i grans empreses.  Disposen de la primera i més gran xarxa d’inversió d’impacte d’Espanya i d’un vehicle de coinversió per invertir en empreses emergents disruptives que generen una doble rendibilitat: econòmica i social.

 

Inscripcions

Les reservas estan tancades per aquest esdeveniment.