European family, youth & kids marketing summit

Dia: 04/10/2018

Hora: 9:00 - 19:30

Lloc: Facultad CCII de La Universidad Complutense de Madrid
Avenida Complutense 3, Madrid, 28040


El proper mes d’octubre tindrà lloc a Madrid el primer i únic esdeveniment a nivell europeu dedicat al màrqueting i la comunicació dirigits al segment infantil i familiar.

L’esdeveniment, organitzat per The Modern Kids & Family, és una trobada imprescindible per a tots aquells professionals interessats a conèixer i implementar les millors pràctiques i les tendències més innovadores pel què fa a la comunicació i el màrqueting dirigits als infants i adolescents, i a les seves famílies.

L’EFYKM comptarà amb la participació de Brand Managers i CEOs de les agències i marques internacionals més destacades i rellevants que es dirigeixen al públic infantil i familiar. Durant la cimera es treballaran aspectes com ara les tendències nacionals i globals o el desenvolupament d’estratègies centrades en la creació de valor. Hi haurà també espai pel networking i l’intercanvi de consells i bones pràctiques per afrontar els reptes compartits.

The Modern Kids & Family és una agència de comunicació, màrqueting, publicitat i esdeveniments dirigits a nens, adolescents i famílies. Amb una llarga trajectòria i una àmplia experiència, TMKF organitza la primera edició d’aquest certamen, pioner i únic a nivell europeu.

Ets soci del KID’S CLUSTER? 

Beneficia’t d’un descompte en el preu de la teva entrada per ser soci del KID’S CLUSTER. Escriu-nos a info@kids-cluster.com i et farem arribar el cupó de descompte.

Més informació i inscripcions: European family, youth & kids marketing summit